Menu
RSS

РОТШИЛДОВИ СУ ИЗГУБИЛИ КОНТРОЛУ НАД СВЕТСКОМ ЕКОНОМИЈОМ

hazin04МИХАИЛ ХАЗИН

Шта значи брига Јакова Ротшилда за стање финансијских тржишта, суочених, каже, са највећим монетарним експериментом у историји


Гледајући уопштено, опасно је користити Ротшилдово име у данашње време, јер можете бити оптужени за заверу. Више нисам сигуран да тај човек уопште постоји. Тачније, мислим да он нема права ни да каже нешто друго од онога што се од њега очекује у складу са имиџом који је за њега створен. Али, у сваком случају, не слажем се са његовим мишљењем. Централне банке би биле срећне да не морају да спроводе такве експерименте, али их терају околности. Чињеница да све раде исто у исто време није резултат завере, него резултат објективних околности. Дуго су биле сатеране у ћошак. Зато изгледа да су у дослуху. Да, сада су заиста уједињене, морају да комуницирају једне са другима како би пронашле излаз из ове ситуације. Али све је заиста безнадежно. Централне банке су, по свему судећи, пре жртве стицаја околности него ствараоци ове економске катастрофе.

Ако претпоставимо да Ротшилд заиста постоји, он је онда старац. Његова идеја о томе како би требало управљати монетарним системом, развила се прилично давно. Те тако Федералне резерве уствари управљају ситуацијом. Стратегију управљања су развиле Ротшилдове структуре, пре свега Goldman Sachs.

Ситуација се од тада променила. Они сада могу да пробају да поврате контролу иако ће то бити прилично тешко. Банка Федералних резерви је под контролом Беле куће, а људи из структуре Goldman Sachs-а нема у Обаминој администрацији још од 2013. године. Прошле су три године од када су Ротшилдови изгубили контролу над светском економијом. Чак и ако би желели сада да је усмеравају, то не би довело до добрих исхода. Сви шефови централних банака су сатерани у ћошак.

jakobrostild02Геополитичка ситуација је последица економске ситуације. Читав модел контроле над геополитиком, који је установљен 1944, а коначно утврђен 1991. године уништавањем Совјетског Савеза, изграђен је на економском моделу долара. Овај модел више није делотворан, те се зато геополитички распоред распао.


Катехон

Препоручи текст:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to LinkedIn
Info for bonus Review William Hill here.