Menu
RSS

ДОКАЗ О ЗАВЕРИ ДА СЕ УКЛОНИ ТРАМП

trampatentatПОЛ КРЕЈГ РОБЕРТС

Наводно хаковање DNC сервера уствари је копирање у самој DNC које је касније намештено да изгледа као да има руско порекло

Америчке обавештајне службе, Демократска партија, један број републиканаца, међу којима су и чланови Трампове владе, и корумпирани медији у овом тренутку стварају заверу која има за циљ да поткопа америчку демократију и председника САД. О овоме сазнајемо из отвореног писма упућеног Трампу на данашњи дан (24. јула 2017), које је објавио consortiumnews.com.

За разлику од CIA, NSA и FBI, професионални обавештајци ветерани извршили су форензичке анализе. Открили су неспорне доказе да је тзв. Guccifer 2.0 од 5 јула 2016. године – провала у DNC сервер (ради се о електронској пошти из које се види да DNC ради у корист Хилари, а на штету Сандерса) није била хаковање, него намерно цурење информација. Процурели документи копирани су на екстерни уређај за меморисање и уз помоћ функције „исеци и пренеси“ (cut-and-paste) монтирани на такав начин који је имплицирао руско хаковање докумената.

Другим речима, наводно хаковање је уствари копирање које се догодило у самој организацији и које је касније намештено да изгледа као да има руско порекло. Професионални обавештајци ветерани сматрају да је то учињено како би се пажња скренула са компромитујућег садржаја електронских порука и преусмерила на „руско мешање у америчке председничке изборе“.

Како ја видим ствари, успех ове лажне и оркестриране приче о руском хаковању, за које не постоји ни најмањи доказ, указао је војнобезбедносном комплексу на могућност да уклони Трампа и заштити свој пренадувани буџет и моћ којима је претила Трампова намера да нормализује односе са Русијом. Ова прича је указала Хилариним снагама на могућност да оправдају себе аргументом да је Русија покрала изборе у Трампову корист. Она је Израелу указала на могућност да заустави Трампово повлачење са Средњег Истока и тако омогући наставак коришћења америчке војске у циљу наставка израелске експанзије. Ова прича је омогућила корумпираним медијима, који мрзе Трампа и „презрене“ који су га изабрали, да се домогну вишемесечне теме за насловнице у очекивању Трамповог уклањања са власти.

spijuni12Пензионисани професионални обавештајци су превише опрезни да председнику Трампу директно саопште да је у току завера са намером да он буде уклоњен са председничке функције било импичментом или убиством које би извршио „поремећени појединац“, кога је „издајнички председник“ испровоцирао, али изгледа да је управо то порука која се провлачи између редова овог писма. Како сам дао линк за то писмо, свако може да га прочита и извуче сопствене закључке.

Превео ИВАН Т. ЛУКИЋ

 

Блог П. К. Робертса

Препоручи текст:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to LinkedIn
Info for bonus Review William Hill here.