Menu
RSS

ПОЗАДИНА ЧУДНОГ ОГЛАСА АМЕРИЧКЕ АВИЈАЦИЈЕ

bioloskooruzje01САД активно планирају рат против Русије и желе да користе биолошко оружје против Руса беле расе

Команда за образовање и тренинг америчке војне авијације објавила је оглас у коме тражи узорке ДНК и синовијалне течности руских грађана беле расе. Америчка авијација неће да одговори на питање у коју сврху се прикупља ДНК, али медицински експерти кажу да се специфични узорци који се траже превасходно користе за стварање биолошког оружја за истребљење Руса беле расе. Осим у случају да ствар измакне контроли и истреби целу белу расу.

Оглас је објављен на сајту америчке владе Federal Business Opportunities, који служи за објављивање тендера. Оглас сасвим одређено тражи најмање 12 узорака ДНК као и 27 узорака синовијалне течности од руских грађана европског порекла.

Техничке спецификације детаљно дате на 34 стране пратећег документа су:

  1. Сви узорци нормалне свеже замрзнуте синовијалне течности и нормалне људске ДНК морају бити руског порекла беле расе;
  1. Сви свеже смрзнути узорци синовијалне течности и ДНК морају бити од нормалних донора који немају мускоскелеталне повреде. Ово ће бити утврђено патолошким прегледом;
  1. Сви свеже смрзнути узорци синовијалне течности морају имати тежину најмање 0,25 грама;
  1. Сва ДНК мора бити замрзнута;
  1. Синовијална течност и ДНК требало би да буде од различитих донора;
  1. Сва синовијална течност и ДНК мора да буде HIV, HBV, HCV и сифилис негативна.
Поред тога информације о полу, узрасту, етничкој припадности, историји пушења, историји болести, висини, тежини и индексу телесне масе морају да буду приложени уз узорке. Уговор такође изричито захтева да „узорци буду узети у Русији и да морају бити узети од припадника беле расе. Влада неће разматрати узорке ткива из Украјине“. На сајту нема објашњења у коју сврху ће узорци бити коришћени.

Некадашњи члан комисије УН за биолошка оружја Игор Никулин сматра да се узорци могу користити за развој вируса.

„Развијају се нови типови биолошких оружја. Нема ничег другог што би могло интересовати америчку војску. Највероватније се ради о вирусима као биолошком оружју“, казао је Никулин. „ САД покушавају да развију разне врсте биолошког оружја за специфичне носиоце гена, а ДНК беле расе је потребна јер представља већину популације у нашој земљи. То је иста група за коју настоје да прибаве ДНК узорке. То је потребно да би вируси деловали селективно на једну или другу етничку групу“.

Игор Никулин, који је такође војни експерт, изнео је хипотезу објављену у Правди 2016. године да су САД изазвале смрт покојног венецуеланског председника Уга Чавеса. „Није само Уго Чавес умро од рака већ и многи други латиноамерички лидери, и сви они у релативно младом добу. Американци имају одговарајуће могућности. Они значајно превазилазе друге земље у вирологији и нанотехнологијама. Чавес је вероватно отрован у седишту УН током генералне скупштине у Њујорку. Да је то био усамљен случај, могло би се рећи да је инцидент, за два случаја да је конициденција, али за три случаја то је већ правило“.

Професор Константин Северинов са америчког Рутгерс Универзитета каже „да, што више знате о генетским разликама људи, више могућности имате да дијагностификујете и лечите болести“. На питање које болести лечи америчка војна авијација за које би им требали узорци руске ДНК и синовијалне течности, он није имао одговор.

bioloskooruzje02Најједноставнији одговор на ово питање је јасан: САД активно планирају рат против Русије и желе да користе биолошко оружје против Руса беле расе. Прошле недеље су оба дома америчког Конгреса гласала за санкције које би требало да нанесу огромну штету Русији и сломе њену економију. Невоља је што Русија није нека заостала земља трећег света, већ друга најмоћнија земља на свету.

У коментару о овом питању радијски водитељ Хал Тарнер са радио станице WBCQ је рекао: „Конгрес је управо започео трећи светски рат. Америко, припреми се за потпуно уништење. Ракете ће полетети у наредних неколико месеци“.

Превeo ИВАН Т. ЛУКИЋ

 

Hal Turner Radio Show

Препоручи текст:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to LinkedIn
Info for bonus Review William Hill here.