Menu
RSS

ТРАМП: НАПАД НА СИРИЈУ НАРЕДИО САМ ДОК СМО ЂИПИНГ И ЈА ЈЕЛИ КОЛАЧЕ

Tramp DjinpingСи Ђинпинг је, наставио је Трамп, „застао десетак секунди а онда замолио преводиоца да му понови. „Мислио сам да то није добар знак”


Амерички председник Доналд Трамп испричао је данас да је наређење за ракетне нападе на Сирију прошлог четвртка издао док је са кинеским лидером Си Ђинпингом јео дезерт.

„Завршили смо вечеру. Онда смо прешли на дезерт. Пробали смо најлепше парче чоколадног колача који сте икад видели. И председник Си је баш уживао”, рекао је Трамп у интервјуу за Фокс бизнис ТВ нетворк.

У том моменту, како је навео, добио је поруку од генерала да су бродови спремни за лансирање пројектила. „И шта да радите?”, запитао је он.

„Онда смо донели одлуку да то учинимо и ракете су кренуле”, рекао је Трамп и додао да је одмах обавестио Си Ђинпинга о томе.

„А онда сам рекао – господине председниче, дозволите ми да вам нешто објасним – све се то дешавало док смо јели дезерт – управо смо испалили 59 ракета... на Ирак”, испричао је Трамп.

На то га је новинарка Фокс бизниса Марија Бартиромо исправила запитавши да ли је мислио „на Сирију”, преноси амерички портал „Хил"

„Да, на Сирију”, одговорио је председник САД.

Си Ђинпинг је, наставио је Трамп, „застао десетак секунди а онда замолио преводиоца да му понови. „Мислио сам да то није добар знак”, навео је Трамп, преноси АФП.

Али онда, казао је он, Си је одговорио да ако је „неко толико бруталан и користи гас против деце и беба, онда је то ОК”.

„Сложио се са тим. То му је било ок”, рекао је Трамп.


Извор Танјуг/Политика, 12. април 2017.

 

Препоручи текст:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to LinkedIn
Info for bonus Review William Hill here.