Menu
RSS

КОЛИКО СУ "НЕЗАВИСНИ" СТУДЕНТИ СА НАСЛОВНИХ СТРАНА?

inf01Како је НИН четворо политички ангажованих студената на насловној страни представио као независне


На насловној страни новог броја недељника "НИН" (на слици изнад), која је посвећена демонстрацијама у Београду и другим градовима у Србији, активистикиња НАТО Вука Јеремића представљена је као независни студент.

inf02Девојка која је на насловној НИН-а потписана као Миа Бјелогрлић, студент Факултета политичких наука, била је активиста у Јеремићевој предизборној кампањи и "поносно" око врата носила плочицу на којој пише ВУКОВ ТИМ, а данас глуми независног студента на "спонтаним" протестима, који имају за циљ прекрајање изборне воље грађана, али и борбу за социјалну правду под слоганима "Излазим на улицу да сутра не бих живео на њој" и "Народ гладује, елита се радује".

Иначе, Миа је ћерка познатог српског редитеља и глумца Драгана Бјелогрлића, тако да ни прича о народу који гладује, док се елита радује, не пије воду. Јер тешко да ћерка редитеља најгледанијих српских филмова, нема од чега да живи.

inf03Међу предводницима борбе против "народне глади" је и друга девојка на насловној страни НИН-а, студент Правног факултета и ћерка једног од најпознатијих и, по многима најбогатијих, београдских адвоката Горана Драганића.

Дакле, толико о борби за социјалну правду и о гладном народу.

Поред "независних" студенткиња, на насловној страни НИН-а је и "независни" студент Факултета политичких наука Вук Велебит, познат по томе што је потпуно "независно" говорио на завршном предизборном скупу досовског кандидата Саше Јанковића у Београду.

inf04Ту је и извесни Павле Гарзичић, на насловној НИН-а потписан као економиста који је студирао у Пекингу. Иначе, још један "спонтани" демонстрант, који је током предизборне кампање, заједно са активистима штаба НАТО Вука Јеремића, међу којима је био и Легијин убица Слободан Стојковић Роки, насртао на главног уредника Информера Драгана Ј. Вучићевића испред седишта наше редакције.

Све независан студент, до независног студента, господо!


Извор Информер, 13. април 2017.

Препоручи текст:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to LinkedIn
Info for bonus Review William Hill here.