Menu
RSS

ВУЧИЋ: ХАЈКУ КАКВА СЕ ВОДИ ПРОТИВ ТРАМПА НИКАД НИСАМ ВИДЕО

Vucic 55„Од првог дана, такву организовану хајку против неког нисам видео. Желимо успех и добре односе са САД. Да ли ће моћи да издржи, то није лако ниједном човеку“


Премијер Србије очекује добре односе са САД и додаје да је од првог дана нови председник САД суочен са бесомучном хајком, коју ће, верује, да издржи.

Александар Вучић је рекао и да је Србија мала земља, а он мали политичар, да би се мешао у унутрашње ствари Македоније, а камоли САД.

„Оно што видимо од првог дана јесте да се против Трампа води бесомучна кампања. Од првог дана, такву организовану хајку против неког нисам видео. Желимо успех и добре односе са САД. Да ли ће моћи да издржи, то није лако ниједном човеку“, нагласио је Вучић, одговарајући на питања новинара.

Он је указао да је и сам суочен са тим да о њему најлошије говоре они којима је највише помогао.

„Они којима сам највише помогао показују највише мржње, а то може да се види данас и у САД. Верујем да ће Трамп да издржи“, истакао је Вучић.


Извор Танјуг/Б92, 19. мај 2017.

Препоручи текст:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to LinkedIn
Info for bonus Review William Hill here.