Menu
RSS

ШОЈБЛЕ: НЕМАЧКА ДА ОТВОРИ ГРАНИЦЕ ДА НЕ БИ ДОШЛО ДО МЕШАЊА СРОДНИКА

sojble“Изолација ће нас уништити јер ће пријећи у мијешање крвних сродника”


За Волфганга Шојблеа, отварање њемачких граница странцима није само задаћа него обвеза, како би се избјегло мијешање крвних сродника у земљи која има 80 милијуна становника.

У својој колумни на интернет страници Цајта, Министар финанција Њемачке Волфганг Шобјле тражи отварање граница, јер, по њему, затварање граница представља опасност по Њемачку.

“Изолација ће нас уништити јер ће пријећи у мијешање крвних сродника”, изјављује Волфганг Шојбле. У истом чланку брани политику Ангеле Меркел, сматрајући да муслимани обогаћују отвореност и различитост Њемачке.

“Погледајте трећу генерацију Турака, посебно жена. То је огромни потенцијал за иновације”, објашњава Волфганг Шојбле.

Од 2015. године Ангела Меркел је одлучила отворити врата Њемачке за више од милијун избјеглица. Ова је одлука срушила популарност канцеларке Меркел код многих Нијемаца који сматрају да ће велики број миграната створити културне и сигурносне проблеме.

Треба напоменути да су ствари за редакцију портала Логично сада врло јасне. Њемачка не жели и неће чекати одрастање нових генерација. Рјешење је примати одрасле особе које ће радити за мању плаћу, а које нису кредитно задужене. Оне ће куповати станове и конзумирати, те вјеројатно извршити још већи притисак на њемачког радника и његова примања. Консеквенце овакве политике очито нису приоритет политичке власти Њемачке.


Извор Logicno.hr, 14. јун 2017.

Препоручи текст:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to LinkedIn
Info for bonus Review William Hill here.