Menu
RSS

ВУЧИЋ: МАНДАТ ЗА САСТАВ ВЛАДЕ АНИ БРНАБИЋ

Ana slikaОн је навео да ће лидер СПС Ивица Дачић "суштински водити политички део", као и да ће бити промена међу министрима и "једно или два министарства више"

 
Председник Србије Александар Вучић изјавио је на конференцији за медије да ће мандатар за састав нове Владе Србије бити Ана Брнабић.

Он је навео да ће лидер СПС Ивица Дачић "суштински водити политички део", као и да ће бити промена међу министрима и "једно или два министарства више".

На питање шта му је рекла Ана Брнабић када јој је саопштио рекао је "Појма немам, хвала, ваљда" и додао је да му је донела поклон са путовања.

Вучић је навео да га је Брнабићева обавестила да може да обезбеди већину посланика у парламенту.

Такође, навео је и да је она вредна, да поседује стручне и личне квалитете, да је уверен да ће показати поштовање према партијама од којих очекује подршку и да ће радити на бољитку Србије.

Вучић је рекао да није било лако донети ту одлуку, те да то није пораз за СНС, нити за било кога другог, већ идеја да се пронађе најбоље решење, а да ће СПС имати значајнију улогу у Влади. Ускоро опширније...

"То моја жеља, имам пуно поверење у Ивицу Дачића", нагласио је Вучић.


Извор Б92, 15. јун 2017.

Препоручи текст:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to LinkedIn
Info for bonus Review William Hill here.