Menu
RSS

ТРАМПОВ ОДГОВОР: УХАПСИТЕ ХИЛАРИ ИЛИ ПОВРАТАК КАМПАЊИ И НАРОДУ

trumpthiswayТрамп је рекао да су демократе превариле бираче тиме што тврде да су се Руси мешали у прошлогодишње изборе

Доналд Трамп је поново у кампањи – право ниоткуда се нашао у Западној Вирџинији и одржао митинг под називом “Учинимо Америку поново великом“.

Његов говор је запалио присутну публику, који је завршен скандирањем упућеним његовој бившој противкандидаткињи Хилари Клинтон.

“Хапсите је“, узвикивали су поклоници лика и дела ексцентричног милијардера.

Трамп је у граду Хатингтону рекао да су Демократе превариле бираче, тиме што тврде да су се Руси мешали у прошлогодишње изборе.

“Прави разлог зашто Демократе причају само о Русима је зато што немају праву поруку, немају агенду ни визију“, рекао је Трамп.

Према његовим речима, Демократска партија и медији игноришу његове успехе као председника, а истрагу о мешању Руса у изборни процес назвао је “тоталном измишљотином“.

“То је само изговор за највећи пораз у америчкој политици. То је све. Оно чиме би истрага требало да се бави је 33.000 избрисаних мејлова Хилари Клинтон“, рекао је Трамп.

На скупу се појавио и гувернер Западне Вирџиније Џим Џастис, који је истакао да је спреман да промени партију и постане члан Републиканске странке.

 

Извор Б92, 4. 08. 2017.

Препоручи текст:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to LinkedIn
Info for bonus Review William Hill here.