Menu
RSS

СТИВ БЕНОН: АМЕРИКА ТРЕНУТНО ГУБИ У ЕКОНОМСКОМ РАТУ С КИНОМ

Ksi i TrampАко наставимо да губимо, кроз пет до 10 година ћемо доћи до тачке када више никада нећемо бити у стању да се опоравимо“, рекао је Трампов саветник

Главни стратешки саветник америчког председника Стивен Бенон изјавио је да Америка води економски рат са Кином.

„Налазимо се у стању економског рата са Кином. Они се не стиде да говоре о томе шта раде. Међутим, један од нас ће постати хегемон у наредних 20 до 25 година. Ако ми посустанемо, они ће победити“, рекао је Бенон.

Он је такође признао да Америка тренутно тај рат губи, и да је неопходно учинити све како би Америка надокнадила губитке.

„Ако наставимо да губимо, кроз пет до 10 година ћемо доћи до тачке када више никада нећемо бити у стању да се опоравимо“, рекао је Трампов саветник.

Бенон, који је говорио за амерички лист „Американ проспект“, осврнуо се и на проблем Северне Кореје, рекавши да војна агресија није решење.

„Све док неко не предложи решење које неће подразумевати да 10 милиона људи погине у првих 30 минута рата – мислим да немамо о чему да говоримо. Заборавите на то, ту војног решења нема“, закључио је Бенон.


Извор Спутњик, 17. јул 2017.

Препоручи текст:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to LinkedIn
Info for bonus Review William Hill here.