Menu
RSS

ВУЧИЋ: ПОЈЕДИНЕ АМБАСАДЕ РАДЕ НА РАСТУРАЊУ СРПСКЕ ЛИСТЕ

vUCIC Bg forumОни не желе да Срби имају златну акцију у влади у Приштини и настоје да им ту позицију отежају

Председник Србије саопштио да поједине западне амбасаде врше велики притисак и утицај са циљем да "растуре" Српску листу и смање утицај Србије на Косову.

Не ради се, објаснио је Александар Вучић, о "раздору" међу Србима на Косову, како је гласило једно од новинарских питања, поводом подршке појединих политичких покрета из Београда политичким ривалима Српске листе на Косову и Метохији.

Њихово је право, рекао је, да подрже свог кандидата, као што је право сваког да се кандидује и да каже шта мисли.

Проблем је, међутим, сматра председник Вучић, притисак и утицај појединих западних амбасада са циљем да се "растури" Српска листа и ослаби утицај и присуство Србије у покрајини.

"Они не желе да Срби имају златну акцију у влади у Приштини и настоје да им ту позицију отежају и онемогуће на локалним изборима, и у локалним срединама", казао је Вучић.

Истичући да сви имају право да се кандидују на тим изборима, Вучић је рекао да би неке требало питати ко им је омогућио да их превозе KFOR–овим аутомобилима и за чије се то потребе ради. "Питање је и зашто је Шћепановић морао да буде убијен", рекао је Вучић.


Извор Танјуг/Б92, 18. октобар 2017.

Препоручи текст:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to LinkedIn
Info for bonus Review William Hill here.