Menu
RSS

ПОПОВИЋ: ОВО НИЈЕ ИСТРАЖИВАЧКО НОВИНАРСТВО ВЕЋ ПОЛИТИЧКО ЖИГОСАЊЕ

popovicПритискају нас због руских мигова, због руског хуманитарног центра у Нишу, због тога што нисмо увели санкције братској Русији, због тога што кажемо да је Косово Србија

Министар Ненад Поповић изјавио је данас да циљ новинара истраживачке мреже КРИК није никакво истраживачко новинарство, већ искључиво политичко жигосање и прогон свих који мисле другачије од њих.

Поповић се у прилог тој оцени позива на последњи текст КРИК-а о њему, у којем је, како каже, изнесен политички суд, у виду питања како је могуће да један, како је наведено, "руски човек" буде у "проевропској влади".

Очигледно је, истиче Поповић у саопстењу, да напад КРИК-а на мене има везе са мојим ставом о потреби јачања политичких и економских веза између Србије и Русије, као и ставом да Србија треба да остане војно неутрална држава и никада не уђе у НАТО.

"Не долазе случајно ти напади у тренутку када се на Србију врше огромни спољни притисци због самосталне и суверене политике коју наша земља води.

Притискају нас због руских мигова, због руског хуманитарног центра у Нишу, због тога што нисмо увели санкције братској Русији, због тога што кажемо да је Косово Србија. Сви који подржавају такву политику, постају мете за КРИК и њихове финансијере из иностранства", навео је министар.

Додао је да, као што никада није крио своју имовину, тако никада није крио да се залаже за изградњу најбољих односа између Србије и Русије, јер сматра да је то у најбољем интересу нашег народа и земље.

"Радује ме и учвршћује у мојој политици чињеница да тај став са мном дели огромна већина грађана Републике Србије", наводи Поповић.


Извор Танјуг/Вечерње новости, 10. новембар 2017.

Препоручи текст:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to LinkedIn
Info for bonus Review William Hill here.