Menu
RSS

ГОРАН КОЗИЋ ПРЕКИНУО САРАДЊУ СА "ПОЛИТИКОМ"

KozicТај лист нема право да се бави производњом столица на насловној страни, док ми овде гледамо увод у ново бомбардовање, рекао је Козић


Колумниста "Политике" Горан Козић одлучио је да прекине сарадњу са тим листом, а у изјави за Танјуг наводи да је одлуку донео када је видео да се у дану у којем "председник државе даје интервју листу "Ало", на насловној страни "Политике", као "најмоћнијег листа" на Балкану, налази текст о индустрији намештаја".

"Мислим да је "Политика" исувише велики лист да у тренутку када Србију притискају са свих страна, тај лист нема право да се бави производњом столица на насловној страни, док ми овде гледамо увод у ново бомбардовање", рекао је Козић.

Притисци на Србију и на њеног председника, који су, истиче Козић, више него евидентни са свих страна, не дозвољавају да “Политика", као стратешки важан дневник, игнорише стварност", оценио је Козић.

Он је навео да "оно што је могао да оствари на 7. страни Политике, није могао на насловној страни тог листа" и да је данас донео одлуку да престане са писањем колумне.

"То је за мене тешка одлука. Ја сам "Политикино" дете. Требало ми је 16 година да се вратим на странице овог листа и да пишем, ево већ годину дана, колумну, и то је за мене била озбиљна ствар", казао је Козић.

Вршилац дужности главног и одговорног уредника "Политике" Жарко Ракић није желео да коментарише Козићев потез.


Извор Танјуг/Вечерње новости, 12. новембар 2017.

Препоручи текст:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to LinkedIn
Info for bonus Review William Hill here.