Menu
RSS

ТРАМП: АМЕРИКА ЈЕ НА РАТОВЕ НА БЛИСКОМ ИСТОКУ ПОТРОШИЛА 7 ТРИЛИОНА ДОЛАРА

tramp1„Штета коју наносимо Исламској држави има досад невиђене размере. Ми уништавамо те терористе”

Сједињене Државе су за 16 година „решавања” блискоисточнх проблема потрошиле безмало 7 трилиона долара – саопштио је Доналд Трамп.

У говору у Лент Луису, председник САД је додатно указао на величину те суме: „Тим новцем смо могли четири пута решити све своје проблеме”.
За овим је уследило типично америчко и типично трамповско манипулантско самохвалисање: „Штета коју наносимо Исламској држави има досад невиђене размере. Ми уништавамо те терористе”.

Трампов наступ у Лент Луису био је претежно посвећен скорој пореској реформи коју је обећавао у својим предизборним говорима. Поред осталог је рекао: „Мој порески план је усмерен против офшорног бизниса. Мој план је да пореском политиком помогнемо радницима. Моја администрација одбацује офшорне зоне”.

Амерички председник је обећао „највеће смањење пореза у историји САД”. Уз остало: смањење пореза на добит компанија са садашњих 35 на 20 одсто. По његовој процени, то ће обезбедити да се из офшорних зона у САД врате 4 трилиона долара и да на томе буду отворена нова радна места.


Извор Факти, 29. новембар 2017.

Препоручи текст:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to LinkedIn
Info for bonus Review William Hill here.