DANAS SKUP PODRŠKE RUSIJI U BORBI PROTIV NACIZMA U 17

Pozivamo sve srpske patriote i antifašiste da, bez obzira na političke i stranačke razlike,...

Pozivamo sve srpske patriote i antifašiste da, bez obzira na političke i stranačke razlike, budu ispred ruske Ambasade u Beogradu u 17 časova

U znak podrške ruskom narodu i ruskoj državi u borbi protiv nacizma u Ukrajini, Dveri pozivaju sve srpske patriote i antifašiste da se okupimo ispred ambasade Ruske Federacije u ponedeljak 3. marta 2014.godine u 17 časova.

Odluka ruskog predsednika Vladimira Putina da oružjem zaštiti ruski i ukrajinski narod na Krimu nije „obična“ nacionalna stvar Rusije i Ukrajine, već nastavak opštečovečenske borbe protiv najvećeg zla 20. veka – nacizma.

Ukrajinski pokret Sloboda i njegov lider Oleg Tjagnibok su nastavljači nacističke politike ukrajinskih nacionalista iz Drugog svetskog rata. Njihova sramna uloga u proganjanju ruskog naroda – partizanskih antifašista i Jevreja – dovoljan je razlog da svaki normalan čovek na svetu – bilo na Istoku ili na Zapadu – ustane protiv NATO puča u Kijevu.

U velikoj borbi dobra i zla u svetu, Dveri, kao i svi srpski rodoljubi, znaju svoje mesto. Zato ponovo pozivamo sve srpske patriote i antifašiste da, bez obzira na političke i stranačke razlike, budu ispred ruske Ambasade u Beogradu, sutra u 17 časova.

Informativna služba Pokreta Dveri

Izvor Dveri, 02. mart 2014.

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u