PRAVO LICE UZURPATORA VLASTI U UKRAJINI

Ovde se vidi koga podržava Evropska unija i predsednik SAD Barak Obama Potpuno nelegalna...

Ovde se vidi koga podržava Evropska unija i predsednik SAD Barak Obama

Potpuno nelegalna i nedemokratska vlast u Ukrajini je zapravo banda siledžija koje nemaju legitimitet da rade bilo šta, a kamo li da provode vanredne izbore po njihovim pravilima!?

Pitanje je da li iko kod nas u vlasti i kod običnog građanstva iko može da shvati ozbiljnost ovog slučaja? Još manje da se zapitamo da li “demokratska” i civilizovana Evropa podržava neonaciste i militante u nasilnom preuzimanju vlasti, strahovladi i bratoubilačkim težnjama ka odvajanju Ukrajine, koja bi se najbolje mogla usporediti kao ruska Crna Gora.

Sve to veoma liči na raspad SFR Jugoslavije u kojoj Rusija više nema uticaja.

Koliko god se po Budvi (sa pjenom i bez) gavarilo pa ruski, u stvarnosti se to zapravo špreha, jer su zvanične vlasti u Podgorici, vječnog Mila Đukanovića, optuživanog za šverc oružja i cigareta u Italiji, zapravo za NATO i odbili su da Rusima ustupe pomorsku bazu na njihov zahtjev.

Ko su vlasti u Ukrajini?

Hitlerov sljedbenik i drug islamskih terorista

Aleksandr Muzičko iz ukrajinskog ultranacionalističkog Desnog sektora, poznat po tome što je se tokom rata u Čečeniji borio protiv Rusa i po tvrdnji da će se protiv njih i Jevreja boriti do smrti, žestoko je isprepadao poslanike parlamenta Rivanjske oblasti na zapadu Ukrajine.

Treba li reći da je Doku Umarov, vođa čečenskih ekstremista optuženih za kidnapovanja i ubistva, podržao neonacističke saborce u Ukrajini.

Već sljedećeg dana pred kamerama je maltretirao činovnika u Državnom tužilaštvu.

On je na sjednicu došao teško naoružan i zatražio da se dodijele stanovi porodicama demonstranata poginulih u Kijevu. Sa kalašnjikovim u ruci on je preplašene poslanike sve vrijeme čikao ako neko od njih smije da mu priđe i uzme oružje.

– Ko hoće da mi oduzme kalašnjikov? Ko će da mi ga uzme? Ko će da mi oduzme noževe? Hajde, ako smijete!” – vikao je Muzičko.

Video možete pogledati ovde.

Dok je Muzičko zastrašivao poslanike, njegovi drugovi iz “Desnog sektora” i aktivisti druge ultranacionalističke organizacije Opšte dobro (Spilna sprava) vršili su pritisak na lokalnu Centralnu izbornu komisiju tražeći prijevremene izbore u maju i ostavke svih članova komisije.

Kako prenosi ruska TV stanica “Raša tudej”, Muzičko je narednog dana posjetio sa ekipama novinara oblasno Državno tužilaštvo i pobjesnio kada je čuo da je tužilac u bolnici, optužujući njegovog zamjenika da samo grije stolicu i da namjerno odugovlači istragu o lokalnom ubistvu.

Davljenjem i vikom apel na nepristrasnost rada tužilaštva

Muzičko je psovao činovnika koji je pokušao da objasni situaciju, ali mu ukrajinski neonacista to nije dozvolio, hvatajući ga za kravatu i stežući je oko vrata. Preplašenom čovjeku je poručio da će objesiti kao psa i dati demonstrantima sa kijevskog Majdana da ga linčuju.

Kada je činovnik sjeo, Muzičko se obratio novinarima i udario šamar činovniku kada je ovaj htio nešto da kaže, sprečavajući ga da ustane i ode.

Video možete pogledati ovde.

Ovdje se vidi koga podržava Evropska unija i predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, Barak Obama, kada govore u znak protesta tome što Vladimir Putin pošalje vojne trupe i zaštiti 8.334.100 Rusa ili 17,3% stanovništva po popisu iz 2001. godine.

Od 1989. Rusa u Ukrajini 3,2 odsto manje

Tim više što je na popisu 1989. godine Rusa u Ukrajini bilo 3,2% više, i iznosili su 22,1% u udjelu stanovništva, dok ih se onih izjašnjenih kao “Ukrajinci” nabrojalo 72,7%, a dvanaest godina kasnije ih je 5,1% više (77,8%).

U sovjetsko vrijeme je “ukrajinski jezik” prestao da postoji i 1998. godine, prema riječima njemačke profesorice Ane Krečmer, ukrajinski je govorilo manje od 40% stanovništva, odnosno pričana je neka mješavina ruralnog jezika i književnog ruskog jezika koji se govori u Moskvi. Godine 1991. je počelo njegovo izmišljanje i reanimiranje po hrvatskom, bosanskom, crnogorskom scenariju.

Izvor Frontal, 01. 03. 2014.

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u