DANIJEL SIMIĆ: RUSI, OKRENITE ZASTAVU NAOPAKO!

To nije isto što i okrenuti ćurak naopako. To znači poklopiti se ušima i...

To nije isto što i okrenuti ćurak naopako. To znači poklopiti se ušima i slušati šta su vam govorili Srbi krajem prošlog vijeka

Mnogi, među njima i ja, kazivali smo vam, pisali, slali dimne signale: Uništavanje srpskog naroda u SFRJ je samo praktična, laboratorijska vježba, za ono što namjeravaju da rade Rusiji i njenom narodu poslije SSSR. Danas valjda čak i vi, uspavani na atomskim bombama, znate da ste ispali Boris Jeljcin.

Pijana budala koja pred kamerama voli da joj aplaudira javnost EU i SAD, kako je moderna, kako je pravi prosvećeni Evropljanin, dok joj iza kulisa izvlače crijeva kao špagete. Iz trbuha koji se na ruskom, ne bez razloga, zove život.

Isto tako su se prema nama s ove strane Drine, odnosili naši sunarodnici sa Generalštabom u Beogradu. Sada njima više nema spasa. Oni sa Kosova i Metohije gledaju u nas u Banjoj Luci, kao mi nekada u Beograd. Vukovar nije stara, već polupana ploča. U Podgorici vila kliče: O, kukavno srpstvo ugašeno.

Blago nam se svima. Zajedno.

Šta mi ovdje, kod kuće, vidimo od Rusije i Rusa? Vidimo kojekakve kompanije koje po Srpskoj pišu latinicom i uvlače se u dupe onima koji protiv njih u startu žele da pišu ružno, a one koji prijateljski gledaju na zemlju iz koje dolaze, ne šljive ni dva posto.

Nadam se da u Rusiji nijeste svi takvi. Najebaćete.

Nakon sloma socijalističkog sistema na istoku Evrope i u Sovjetskom savezu, Matuška je ostala bez svoje svere uticaja u Istočnoj Njemačkoj, Poljskoj, Češkoj & Slovačkoj, Mađarskoj, Bugarskoj; te takođe u Rumuniji i bivšoj SFRJ. NATO je zatim prišao ruskoj granici i preko bivših SSR – Litvanije, Letonije i Estonije.

Rusija je, zahvaljujući ujedinjenim proleterima svih zemalja, ostala i bez teritorije ostatka bivših republika (Kazahstana, Uzbekistana, Tadžikistana, Azarbejdžana, Kirgistana, Jermenije, Gruzije, Moldavije, Ukrajine i Bjelorusije). Nikom više nije jasno šta je sa Mongolijom, koju su Rusi napravili kao 1,5 miliona kvadratnih kilometara tampon zone prema Kini.

Iz ovog spiska proizilazi da je Ukrajina posljednje mjesto odbrane, prije nego što se Rusi počnu kalašnjikovima braniti od NATO u Moskvi.

Prije nego šarolike kapuljače Pusi rajota postanu prave fantomke ruskih demonstranata na ulicama. Prije nego prestanu kriti lice, jer su izašli da ubijaju sunarodnike vjerujući kako im tako pomažu. Prije nego što se zatraže referendumi u ruskim autonomnim republikama tipa Čečenija, koji, naravno, neće moći imati nikakve analogije sa Krimskim.

Već reže o sankcijama povodom podrške Krimu. Mogli bi početi i o bombardovanju.

Rusija je ovim napadnuta iz istog pravca kao i 1914. ili 1941. godine. Sa istim namjerama. Nije slučajno najveća tenkovska bitka svih vremena bila kod Kurska, na granici današnje Ukrajine, kada je kičma Hitlerovog Vermahta slomljena zaključnije nego pod Staljingradom.

Putin će ovaj put trebati mnogo čvršći odgovor, nego 08.08.2008. kada je u Južnoj Osetiji natjerao Sakašvilija da pojede kravatu. Ovo je Kubanska kriza u ruskom dvorištu, a Kursk još uvijek Vašington više podsjeća na potonulu podmornicu, nego na bitku. Nije dovoljno da se poništi odluka Nikite Hruščova i SAO Krim se vrati u okvir Rusije. Kremlj mora vratiti U-Krajinu sve do Lavova. Ukoliko se to ne desi, neka se nadvire da vide šta je bilo sa Srbijom kad je ostala bez Crne Gore.

I najčovjekoljubiviji Amerikanci, kad priznaju da terorišu ostatak svijeta, kažu: Da ne radimo to mi – radio bi neko drugi. Zato neće stati, dok Sibir ne spoje sa Aljaskom. Ispade da ste je jeftino prodali. Dobro bi došla u Hladnom i Podgrijanom ratu.

Vjerujem da ima onih, i Rusa i Srba, kojima treba obrazovna priča kako su crni operativci NATO zemalja nasilno izvršili državni udar i uveli zemlju u građanski rat, samo jer je EU dobila šut kartu od demokratski izabrane većine. Da se Ukrajina od ponude da bude žitno-robovlasnička kolonija, novorajhovski Ostland, okrenula jedinom logičnom izboru – bratskoj Rusiji. Vjerujem da ima takvih, ali ja one koji istupaju drugačije smatram ili neprijateljima – ili retardiranima.

Mene više zanima da Rusi ne ponavljaju naše greške. Propagandisali ili ne, posljednjih decenija uglavnom su primorani da brane demokratiju i međunarodno pravo. Iz čiste borbe za opstanak.

Rusi, braćo po kukavnosti, pogotovo vam ne trebaju one greške u glavi, jer je NATO osnovan da baš vas sravni sa zemljom. Mi Srbi smo mu se slučajno našli na putu, jer im neodoljivo ličimo na vas. Samo umanjene. Što nam ne smeta da se „ponašamo kao da imamo atomsku bombu u zadnjem džepu farmerki. A nemamo.“

Eto vi imate, pa vidite šta ćete.

Zlo je i naopako.

Izvor Frontal, 13. 03. 2014.

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u