DEJAN LUKIĆ: ZASEDANjE BILDERBERGA ILI NEĆE VIŠE MOĆI

Gospoda brinu šta da rade sa Kremljom i kako da poraz za porazom unipolarizma...

Gospoda brinu šta da rade sa Kremljom i kako da poraz za porazom unipolarizma iščupaju iz čeljusti katastrofe u Ukrajini

Tajni sastanak Bilderberga – takozovane “svetske vlade u senci”, opskurne družine od 120 globalista okupljenih u Danskoj, iza hermetički zatvorenih vrata, nije mogao da padne u nezgodnije vreme za gospodu zaverenike. Rusko “njet” u Ukrajini, šamarčina Zapadu u Gruziji, packa u Siriji i antiEU revolucija širom Evrope na nedavnim izborima za parlament u Strazburu, uzdrmali su unipolarni svetski poredak kao nikada do sada, koji Bildelberg nastoji da ovekoveči već punih 60 godina.

Zaverenici u hotelu Mariot u Kopenhagenu, u nastojanju da spasavaju unipolarni poredak, dugo su debatovali o takozvanom planu “transatlantskog trgovinskog investionog partnerstva – projektu dobroćudnog naslova za zloćudnu nameru stvaranja striktno kontrolisanog sistema trgovine, organski uvezanog sa Amerikom; da bi se kasnije razvio u vrstu svetske političke federacije koja bi – na kraju – produžila život evroatlanskom unipolarnom svetu.

Zadatak je akutan. Gori pod nogama. Izbori za Evropski parlament u Strazburu alarmirali su globaliste Bilderberga – moćno interesno udruženje u kome bi da i dalje vladaju svetom “cvećke” poput Henrija Kisindžera, Tonija Blera; prinčevi, kraljevi i kraljice Danske, Španije, Britanije… Direktorka Međunarodnog monetarnog fonda, Kristina Lagard, supremo NATO pakta Tog Rasmusen; rukovodici i vlasnici mega banaka – sve što u Imperiji koja je sebi uzurpirala naslov “Međunarodna zajednica”, drži u rukama i pare i bazuku i medijski “spin” širom zapadnog sveta.

Vrag je sada odneo šalu. U samoj Danskoj udruženi antiglobalisti stranke Morten Mesečmit i Danske nacionalne partije odneli su pobedu na evropskim izborima.

U Francuskoj “antievropejci” Mari le Pen, koja otvoreno preti da će “rasturiti” svaki pokušaj uspostavljanja “jedne Evrope” dobili su najviše poverenje Francuza.

U Britaniji UKIP u čijem je Političkom manifestu ključna stavka izlazak iz Evropske unije, izazvala je pravi politički zemljotres među “nekom gospodom u Vestminsteru”…

Ono malo vesti što je izašlo kroz ključaonicu hermetički zatvorenih vrata u Mariotu potvrđuju da su gospoda globalisti najviše briga potrošili da smisle šta da rade sa Metistom u Kremlju i kako da poraz za porazom unipolarizma isčupaju iz čeljusti katastrofe u Ukrajini. Alarmiraju svet da se Metistom oteo (i njihovoj) kontroli i da izvlači Rusiju (iz njihovog) svetskog poretka.

Gospodin sa vidljivom malom kvadraturom čela Džon Keri toliko se u tipičnoj američkoj aroganciji preigrao da reče kako je, Vladimir Vladimirovič “Aneksijom Krima” (!?) uputio “izazov celom međunarodnom sistemu”. Celi “međunarodni sistem” je – šta bi drugo – Amerika sa njenom evropskom sobaricom – Evropskom unijom.

Ali ono što baćuška Putin sada radi manja je, međutim, nevolja od onoga što će još da im radi. Zato je bratija u Kopenhagenu u panici; zato je ustala na noge i zapomaže da je Vladimir namerio da ide i dalje od Ukrajine; da uspostavi “alternativni svet” – međunarodni sistem (oko osovine BRIK – Brazil, Rusija, Indija, Kina) koji će u perspektivi da dođe glave despotiji dolara i da na kraju minira i samu sadašnju imperijalnu osovinu – SAD, EU, NATO.

Ako se Bilderberg toliko prepao, mora da tu nešto zaista ima. U svakom slučaju, što je juče u jednopolarnom svetu moglo, od danas, posle Gruzije, Sirije, propalog “arapskog proleća” i Ukrajine, više neće moći. Još samo da padne tračak svetla u neke glave sa suženom kvadraturom čela.

Izvor Vesti, 02. 06. 2014.

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u