POTPISANA INICIJATIVA ZA POPOVIĆEVU SRPSKU NARODNU PARTIJU

Bivši funkcioneri DSS na Zlatiboru ozvaničili novu stranku U podzlatiboskom selu Kriva Reka danas...

Bivši funkcioneri DSS na Zlatiboru ozvaničili novu stranku

U podzlatiboskom selu Kriva Reka danas je potpisana inicijativa za osnivanje Srpske narodne partije koju će predvoditi Nenad Popović, bivši potpredsednik DSS. SNP je u politčki život krenuo iz domaćinstva poljoprivrednika Radoja Bojovića.

“Ovo domaćinstvo predstavlja Srbiju za kakvu će se boriti SNP, Srbiju vrednih i radnih ljudi, onih koji su sve što imaju stvorili poštenim i napornim radom”, rekao je Popović.

Potpise na osnivačku inicijativu stavili su i predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, njegova pomoćnika i bivša narodna poslanica Bojana Božanić, Jovan Palalić, predsednik opštine Niška Banja Zoran Vidanović, Goran Mandić, osnivač „Građanske alternative”, politički filozof Bogdana Koljević.

Kako je danas najavljeno, SNP će biti politika desnog centra koja će pokušati da grupiše stranke nacionalnog bloka. Glavna odrednica SPN biće zaštita nacionalne ekonomije.

Nenad Popović kazao je da su inicijatori SNP došli da Zlatibor da bi započeli razgovor sa narodom, pitali šta muči građane Srbije i na osnovu toga sačinili program.

Autor Vladimir Lojanica

Izvor Blic, 21. 09. 2014.

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u