TREĆA SRBIJA NENADU ČANKU: OSTAVITE RUSE NA MIRUN I NE SANjAJTE SRPSKI MAJDAN

Prava istina je da je Evropska unija zabranila Bugarskoj da nastavi radove na Južnom...

Prava istina je da je Evropska unija zabranila Bugarskoj da nastavi radove na Južnom toku i da je briselska administracija jedini krivac za to što se Južni tok ne gradi

Treća Srbija najoštrije protestvuje i osuđuje izjavu predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka o tome da ruske investicije treba da se povuku iz Srbije. Nenad Čanak pokušava da izvrne istinu i da za trenutni zastoj u realizaciji projkta Južni tok optuži Rusku Federaciju. Prava istina je da je Evropska unija zabranila Bugarskoj da nastavi radove na Južnom toku i da je briselska administracija jedini krivac za to što se Južni tok ne gradi. Sa druge strane, istina je da je NIS od dolaska Gasproma od lokalnog gubitaša postao jedan od regionalnih lidera.

Takođe, smatramo da ovakve izjave predstavljaju konačni pritisak da Srbija uvede sankcije Rusiji i da neodgovorni ljudi poput Nenada Čanka stvaraju uvertiru za „evromajdan“ u Srbiji i to možda baš u Novom Sadu. Svi oni pak moraju da znaju da im maštanje o novim obojenim revolucijama neće proći jer su u međuvremenu u Srbiji stasale nove generacije koje razumeju prevaru i koje neće dozvoliti da ih bilo ko izmanipuliše.

Mi iz Treće Srbije im stoga jasno poručujemo da im ne pada na pamet da se igraju sa vatrom!

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u