EDUARD LIMONOV: GORBAČOVA ĆE PROKLINjATI GENERACIJE SRBA I RUSA

Gorbi je odozdo sa obožavanjem gledao Tačerku i Regana; njega će proklinjati generacije Rusa...

Gorbi je odozdo sa obožavanjem gledao Tačerku i Regana; njega će proklinjati generacije Rusa i Srba

Evo ga – 85. rođendan Mihail Gorbačova. Bivšeg genseka KPSS, bivšeg prvog predsednika SSSR koji je, pored ostalog, počinio ove zločine protiv države:

— Ujedinjenje Nemačke koje je dovelo do komadanja Jugoslavije i krvavih ratova na njenoj teritoriji koje je isprovocirala upravo ujedinjena Nemačka. Srbi ga zbog ovoga mrze. Na njegovom računu su stotine hiljada ubijenih u Jugoslaviji.

— Faktičko uništenje Varšavskog ugovora. Uz istovremeno jačanje NATO. Gubitak zemalja koje su bile saveznici SSSR, narodnih republika Istočnog bloka – Mađarske, Rumunije, Bugarske, Istočne Nemačke, Poljske i Čehoslovačke.

Ovaj mali čovek je postao lider moćne Sovjetske imperije, malograđanin (njegova suština je ulickana šubara od vizona u obliku kupe). On je seoski tupan od kojeg su napravili budalu – Gorbi je odozdo sa obožavanjem gledao Tačerku i Regana.

Njega će proklinjati generacije Rusa i Srba.

Pred našim očima se pojavljuju i jačaju novi izdajnici Otadžbine. I čak ulaze u fazu ekstaze od svoje izdaje. Upadaju u svojevrsni trans, egzaltaciju od izdaje.

Evo dokle je dogurao sin biše senatorke Ponomarjove – zlatni dečko Ilija Ponomarjov.

U programu ukrajinskog TV kanala News One rekao je Ukrajini da su njeni „vojnici tokom Ruskog proleća na Krimu trebali da ubijaju ruske vojnike“.

Reklo bi se: nečuveni slučaj nečoveštva i izdaje, ali ne. To je već bilo.

Bio je jedan anarhista Mihail Bakunjin. Dovezli su ga iz Evrope (gde je u nekoliko zemalja bio osuđen na smrtnu kaznu) direktno u Petropavlovsku tvrđavu, posle je, nakon što je osuđen u Rusiji na doživotnu robiju, služio kaznu u Šliserburškoj tvrđavi, pa poslat u Sibir do kraja života, odakle je pobegao.

Dokopao se Londona, gde je uspešno zagorčavao politički život Marksa i Engelsa. Umro je prirodnom smrću.

Bakunjin je bio polonofil, stao je na stranu poljskog ustanka protiv Rusa, sam nije ratovao, ali je podstrekavao, za šta je i dobio doživotnu robiju.

Ponomarjov je već zaslužio bar ćorak. I to bi bilo pravedno. Jer, da čovek s ruskim prezimenom poziva na ubijanje ruskih vojnika, i da mu za to ništa ne bude, to je greška u kosmosu, u svetskoj pravdi.

Đavolština.

Izvor Fakti, 02. mart 2016.

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u