VUČIĆ U IZNENADNOJ POSETI PUTINU

„U Moskvi se u privatnoj poseti nalazi premijer Srbije Vučić, a u okviru njegovog...

„U Moskvi se u privatnoj poseti nalazi premijer Srbije Vučić, a u okviru njegovog boravka u ruskoj prestonici održaće i sastanak i razgovor sa predsednikom Putinom“

Premijer Srbije Aleksandar Vučić boravi u Moskvi, gde će se sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, rekao je pres-sekretar Kremlja Dmitrij Peskov.

 „U Moskvi se u privatnoj poseti nalazi premijer Srbije Vučić, a u okviru njegovog boravka u ruskoj prestonici održaće i sastanak i razgovor sa predsednikom Putinom“, naveo je Peskov.

Poslednji put Vučić je u Moskvi boravio u novembru prošle godine, kada se sreo sa ruskim predsednikom, ali i sa premijerom Dmitrijem Medvedevom, kao i članovima ruske Vlade.

Vučić je tada otvorio Srpsko-ruski poslovni forum i posetio Moskovski međunarodni forum inovativnog razvoja „Otvorene inovacije“.

Tokom trodnevne posete sastao se i sa predstavnicima ruskih kompanija sa kojima su razmotrena aktuelna pitanja trgovinsko-ekonomske saradnje, uključujući realizaciju zajedničkih projekata iz oblasti energetike, industrije, transporta i poljoprivrede.

Izvor Sputnjik, 26. maj 2016.

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u