CRNA GORA: DF POČEO IZBORNU KAMPANjU POD SLOGANOM „MI ILI ON“

Crna Gora Milu više ne može da pruži nijednu jedinu šansu Demokratski front (DF)...

Crna Gora Milu više ne može da pruži nijednu jedinu šansu

Demokratski front (DF) danas i zvanično počinje kampanju za parlamentarne izbore koji će se održati 16. oktobra. Čitava država će biti u znaku Demokratskog fronta, a na hiljade volontera i aktivista preplaviće ulice svih naših gradova u dosad najjačoj i najozbiljnijoj političkoj kampanji u Crnoj Gori, saopštili su danas iz DF-a. Oni su naglasili da Crna Gora Milu Đukanoviću više neće dati nijednu šansu i da je DF ujedinjen u cilju da dovede do pravih promjena i počne da sprovodi brza rješenja iz njihovog ekonomskog plana. Oni su pozvali građane Crne Gore da u ponedjeljak 5. septembra u Nikšiću prisustvuju njihovom početnom skupu, napomenuvši da Crna Gora više ne može da čeka te da će građani 16. oktobra birati između pogubne vladavine Mila Đukanovića i njegove lopovske družine i novog puta – Da radi Crna Gora! „Mi ili on“, poručili su iz DF-a.

Ostatak saopštenja Demokratskog Fronta prenosimo u cjelosti:

U našoj kampanji ćemo se fokusirati na razotkrivanje činjenice da je Milo Đukanović Crnu Goru doveo do ivice ekonomskog kolapsa i da sada pričom o ulasku u NATO želi da odvuče pažnju naroda sa ekonomskih problema. To nećemo dozvoliti.

Crna Gora Milu više ne može da pruži nijednu jedinu šansu. DF je ujedinjen u cilju da dovede do pravih promjena i da počne da sprovodi brza i efikasna rešenja iz našeg ekonomskog plana – Da radi Crna Gora.

DF je savez ujedinjen u cilju da crnogorsko društvo ozdravi. Poslednjih dana se pod krov DF-a vraćaju svi pravi i iskreni opozicionari i političke organizacije koje žele da zajedno sa nama mijenjaju Crnu Goru.

Pozivamo sve građane – dođite na naš događaj u Nikšiću u ponedjeljak 5. septembra! Plato ispred Sabornog hrama, u 18:30 časova!

Crna Gora više ne može da čeka. Građani će 16. oktobra birati između pogubne vladavine Mila Đukanović i njegove lopovske družine i novog puta – Da radi Crna Gora! Mi ili on.

Izvor in4s.net, 01. septembar 2016.

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u