HILARI KLINTON JE BOLESNA ILI KO ĆE VLADATI AMERIKOM?

N. BABIĆ Koga Amerikanci biraju ako pobedu daju teško bolesnoj Hilari, a ime potpredsednika...

N. BABIĆ

Koga Amerikanci biraju ako pobedu daju teško bolesnoj Hilari, a ime potpredsednika se krije od javnosti?

Demokratskom kandidatu na američkim predsedničkim izborima Hilari Klinton lekari su još u petak navodno dijagnostifikovali upalu pluća, što su naveli kao razlog njene slabosti i ranijeg napuštanja svečanog obeležavanja godišnjice atentata 11. septembra u Njujorku, tokom koje joj je pozlilo.

„Državni sekretar Klinton kašljala je zbog alergije, a u petak joj je na pregledu zakazanom zato što kašalj nije prestajao ustanovljeno da joj se razvila upala pluća”, rekla je njena lekarka Liza Bardak. Prošlog meseca ona je rekla da je Klintonka „odličnog zdravlja i da je u stanju da obavlja predsedničku dužnost”.

Informaciju o tome da je potencijalnoj budućoj američkoj predsednici pozlilo iskoristili su pristalice republikanskog kandidata Donalda Trampa, koji dovode u pitanje njeno zdravstveno stanje i buduću funkciju. Funkcioneri njene kampanje odbacili su insinuacije nazvavši ih teorijom zavjere. Oglasio i sam Tramp, koji je rekao da će izbaciti svakog iz svog tima ko tokom komemoracije bude pominjao zdravstveno stanje Hilari Klinton.

Klintonka je sa ceremonije prevezena u stan svoje ćerke Čelzi na Menhetnu, a posle nekog vremena izašla je rekavši novinarima da se “oseća sjajno”. Ova priča ima mnogo nelogičnosti i sugeriše na manipulaciju predsedničkim izborima u SAD.

Iako su mediji, pozivajući se na izjavu Dejvida Šustera, bliskog Demokratskoj stranici, objavili saopštenje kako bi Demokratski nacionalni kongres mogao da održi hitan sastanak na kome će izabrati zamenika ili zamenicu za Hillari Klinton u trci za Belu kuću, prema poslednjim informacijama, to se nije dogodilo. Hilari Klinton i dalje ostaje protivkandidat Trampu na izborima koji će se održati u novembru.

LAŽI O ZDRAVLjU KLINTONKE
Ali priča o „upali pluća, dehidraciji i vrućini” te „manjim problemima”, zbog kojih Hilari Klinton mora da pije lekove protiv zgrušavanja krvi su laž i, po mnogima, Hilari ima mnogo većih zdravstvenih problema, zbog kojih će, ako bude izabrana, teško moći da obavlja dužnost predsednice. CNN je objavio detalje o njenom zdravstvenom stanju i, smirujući strasti, naveo da su „njeni raniji česti napadi kašlja povezani sa alergijama”. U izvještaju objavljenom u julu 2015. stoji: „Gospođa Klinton je zdrava 67-godišnja, žena čiji je trenutni medicinski uslovi uključuju hipotireozu i sezonsku polensku alergiju. Njena istorija bolesti uključuje i značajnu duboku trombozu vene 1998. i 2009. godine, prelom lakta 2009. i trombozu u 2012. godini.”

Ali Hilari Klinton već duže vreme pati od „nerazjašnjenih” tegoba, a internet je prepun dokaza o njezinim „trenutnim slabostima i napadima”, dok su brojne snimke analizirali lečnici, specijalisti i različiti stručnjaci. Godine 2012. godine utvrđeno je da Hilari Klinton ima „vensku trombozu u poprečnim sinusima”, blago rečeno, krvni ugrušak, a, prema mnogima, radilo se o moždanom udaru, što su njeni lični lečnici negirali. Naime, poprečni sinusi temelj su šatora malog mozga, i tromboza, čak i ako je odbolovana, ukazuje na mnogo veće tegobe od „upale pluća i trenutnog umora”. Prema izveštaju iz 2015. godine, ugrušak se kasnije rastvorio i nije ostavio teže posledice.

Ali portal Zero Hedge pre mesec dana pisao je o tome da kampanja Hilari Klinton svakim danom postaje sve bizarnija, a ona sve bolesnija, što krije, proprativši tekst s niz fotografija i video zapisa. Kako kampanja ulazi u završnu fazu, postavlja se pitanje zdravstvenog stanja Hilari Klinton. Ona je nekoliko puta imala naizgled neobjašnjive napade, a bizarno ponašanje u kampanji često kulminira njenim zbunjujućim komentarima i „kratkim spojevima”. Konačno objašnjenje je da Hilari ima teških zdravstvenih problema i da je sve posledica moždanog udara, koji je pretrpela krajem 2012.

oladotunokunolaVraćajući se u 2005. godinu, tada još senatorka, Hilari se onesvestila tokom govora u Bufalu i primila medicinsku pomoć na licu mesta. Nemoćna da učestvuje na skupu, napustila je dvoranu, rekavši da joj je potreban odmor. Ustvari, priča o „upali pluća” ne drži vodu i Hilari Klinton je godinama bolesna. Ima većih neuroloških problema, što potvrđuje i činjenica da je u stopu prati misteriozni lekar na svim njenim skupovima. Ranije se mislilo da se radi o nekom iz obezbeđenja ili pripadniku tajnih službi koji čuva kandidata Demokratske stranke, ali se ispostavilo da je reč o vrhunskom neurologu dr Oladotunu Okunoli (na slici iznad), koji Hilari prati privatno i na njenim službenim putovanjima i sastancima, prenosi Usa Politics Now. Dakle, Hilari uz sebe uvek pri ruci ima jednog od najboljih američkih neurologa, a pulmolog joj izgleda nije potreban.

KO JE GOSPODIN „X”?
Sve to ne bi bilo važno, budući da je Hilari Klinton ušla u 68. godinu života da nije ozbiljan kandidat za predsjednika SAD. Naime, ako godinama pati od teških neuroloških problema – što američke službe i vrh Demokratske stranke dobro znaju – zašto su sve učinili da učestvuje u trci za predsednika ako znaju da tu dužnost neće moći da obavlja zbog zdravstvenih razloga.

klintonbolesna06Demokratski nacionalni kongres bi mogao, kako kaže Dejvid Šuster, da održi konvenciju i izabere drugog kandidata, ali bi, zbog skorih izbora 8. novembra, time verovatno poklonio pobedu Donaldu Trampu. Osim toga, nisu se izjasnili ni o imenu potpredsednika iako bi se u ekstremnim okolnostima moglo prekršiti pravilo i dva meseca pre izbora biračima reći kome daju glas u slučaju da Hilari odstupi.

U ovom trenutku nijedan medij ne pominje ime gospodina ili gospođe „X”, koji bi u trenutku ulaska Hilari Klinton u Belu kuću bio na mestu potpredsednika, čime bi, ako zbog bolesti ili smrti Hilari Klinton prestane da bude američki predsednik, preuzeo njenu dužnost. Hilari Klinton će sigurno odraditi još dva meseca kampanje, verovatno i vreme preuzimanja vlasti. Ako pobedi, naravno. A onda lično ili na preporuku lekara može da podnese ostavku, a Belu kuću prepustiti nekom za koga niko nije glasao i za koga u ovom trenutku niko ne zna ko bi mogao biti.

klintonbolesna05Na Bernija Sandersa ne bi trebalo računati, jer je on otpisan od vrha stranke. Ona u ovom trenutku jednostavno „ne sme” da bude bolesna i mora biti u formi i preživeti do izbora. Ako treba, dobivaće svu potrebnu medicinsku pomoć i lekove koji će je na nogama držati do pobede. Ko će biti predsednik? Zaista teško pitanje. Očito je da Klintonka još od 2012. godine nije u stanju da obavlja državničke poslove. Skrivanje njenog zdravstvenog stanja sugeriše da je odabrana samo kao kandidat koji može da pobedi Donalda Trampa. Sad, kad sve polako izlazi na videlo, Demokratska stranka se nije oglasila o mogućoj zameni, dok Hilari ne pominje ime mogućeg potpredsednika. Vrh Demokratske stranke i Hilari Klinton kao da kriju ličnost koja će zaista vladati Amerikom u sledećem mandatu, što je prilično uznemirujuća pretpostavka.

Alter Mainstream Info

Svet
Pratite nas na YouTube-u