VUK JEREMIĆ: VUČIĆEV PREDSEDNIČKI KANDIDAT BIĆE ALEKSANDAR VUČIĆ

„Besmislica je da ću biti Vučićev kandidat na predsedničkim izborima. Ma šta ko o...

„Besmislica je da ću biti Vučićev kandidat na predsedničkim izborima. Ma šta ko o tome trenutno mislio i govorio, Vučićev kandidat će biti Aleksandar Vučić“

Bivši ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić izjavio je da je besmislica da će on biti kandidat Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima.

„Besmislica je da ću biti Vučićev kandidat na predsedničkim izborima. Ma šta ko o tome trenutno mislio i govorio, Vučićev kandidat će biti Aleksandar Vučić“, rekao je Jeremić za Blic.

Na pitanje hoće li se kandidovati za predsednika Srbije, on je kazao da mu posle kandidature za UN i zahtevnog perioda potrebno neko vreme za introspekciju i odmor, ali i da je važne odluke uvek nastojao da ne donosi bez korenitog promišljanja i savetovanja sa ljudima koje poštuje uključujući svoju porodicu.

Govoreći o trci za prvog čoveka UN, Jeremić je kazao da misli da je ostvaren dobar rezultat s obzirom da je bio drugorangirani u ukupnom plasmanu i da veruje da će taj uspeh olakšati put budućim međunarodnim inicijativama Srbije.

Izvor N1, 16. oktobar 2016.

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u