MAJKL MUR: TRAMPOVA POBEDA BIĆE NAJVEĆE „JEBITE SE“ U ISTORIJI

Ljudima koji su sve izgubili ostala je još samo jedna stvar – pravo glasa...

Ljudima koji su sve izgubili ostala je još samo jedna stvar – pravo glasa

Poznati američki reditelj Majkl Mur ubeđen je da će se Donald Tramp naći u Beloj kući ovoga novembra „jer će to biti najveće „jebite se“ ikada zabeleženo u istoriji čovečanstva.

On objašnjava zašto će mnogo razočaranih demokrata i republikanaca glasati za kontroverznog bogataša.

„On se pojavio u Ekonomskom klubu Detroita i rekao zvaničnicima Ford motorsa: „Ako vi zatvorite ove fabrike, kao što planirate u Detroitu, i prebacite ih u Meksiko, staviću porez od 35 odsto na te automobile kada ih vratite u zemlju. Tada niko neće želeti da ih kupi“. Niko nikada nije ništa slično rekao ovim biznismenima. I to je bila prava muzika za uši ljudima iz Mičigena, Ohaja i drugih država“, kaže Mur.

„Bilo da on to stvarno misli ili ne nije preterano važno, jer on to govori razočaranima. Radi se o zaboravljenim, slomljenim radnicima koji su nekad bili deo srednje klase“, objašnjava reditelj.

Mur je nazvao Trampa „ljudskim Molotovljevim koktelom“ koji su svi čekali. On smatra da će tog 8. novembra mnogi izaći na izbore i glasati za Trampa.

„Iako su ostali bez posla, iako im banke stoje za vratom, razvedeni su, deca su otišla, kola ne rade, nisu bili na odmoru godinama, a sve što imaju je Obamin program koji im ne omogućava da kupe ni prokleti aspirin, iako su izgubili gotovo sve, ostala im je samo jedna stvar – pravo glasa“, rekao je Mur.

„To će biti najveće „jebite se“ u istoriji“, zaključio je Mur.

Uprkos tome, sam Mur je u najnovijem filmu pozvao ljude da glasaju za Hilari Klinton, a onda šaljivo najavio da će se 2020. godine kandidovati za predsednika obećavši glasačima besplatnu marihuanu i banana split.

Izvor wnd.com/Kurir, 28. oktobar 2016.

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u