POL KREJG ROBERTS: TEŠKO JE POVEROVATI DA ĆE AMERIKANCI GLASATI ZA HILARI

Teško je poverovati da će Amerikanci, lišeni svega, da glasaju za Hilari, predstavnika onih...

Teško je poverovati da će Amerikanci, lišeni svega, da glasaju za Hilari, predstavnika onih koji su ih lišili svega, u trenutku kada Tramp kaže da će ponovo osnažiti obespravljene

Iz dugogodišnjeg novinarskog iskustva, znam da američka javnost nije veoma bistra. Ipak, teško mi je da poverujem da će Amerikanci svoje poslove, karijere, kao i svoju decu i unuke, prodati elitama koje predstavlja Hilari i da će stvarno glasati za nju. Nema smisla. Ako je to slučaj, kako je Tramp nominovan za republikanskog kandidata uprkos zlobnoj kampanji prestitutki protiv njega?

Čini se očiglednim da je većina Amerikanaca, užasno napaćenih, u rukama Jednog procenta koji poseduje Hilari od glave do pete i da neće glasati za ljude koji su upropastili njihove živote i živote njihove dece i unuka.

Dalje, ako je izbor Trampa nemoguć kako tvrde prestitutke, a Hilarina pobeda je sigurna 93 odsto, prema poslednjim objavama prestituki – zloglasni i neprekidni napadi na Trampa od jutra do sutra su besmisleni. Jesu li? Zašto neprekidni, raspomamljeni i zloglasni napadi na osobu koja nema šanse da pobedi?

Ima izveštaja da je kompanija, koja snabdeva mašinama za glasanje 16 saveznih država – uključujući i one u kojima se određuje ishod izbora – povezana sa Džordžom Sorošem, koji podržava Hilari. Ne znam da li su ovi izveštaji tačni. Međutim, znam činjenicu da se oligarhijski interesi, koji upravljaju Amerikom suprotstavljaju Trampovoj pobedi iz prostog razloga što nisu sigurni da će moći da ga kontrolišu.

Teško je poverovati da će Amerikanci, lišeni svega, da glasaju za Hilari, predstavnika onih koji su ih lišili svega, u trenutku kada Tramp kaže da će ponovo osnažiti obespravljene. Hilari je oklevetala obične Amerikance od kojih se ona odrodila svojim bogatstvom, pa više ni ne zna ko su oni. Jasno je, Hilari je od Goldman Zahsa dobila 675,000 dolara za tri dvadesetominutna govora i ona nije predstavnik naroda. Ona predstavlja Jedan posto čija je politika izglede običnih Amerikanaca poslala u kanalizaciju puštanjem vode u toaletu.

Ono što je zaista uznemirujuće je da je ološ prestitutki učinio da je Trampovo nepristojno divljenje prema ženama postalo važnije od mogućnosti izbijanja nuklearnog rata. Ni u jednom trenutku, tokom predsedničkih izbora ili unutarpartijskih (prajmeri) nije spomenuto koliko se Rusija napada na dnevnom nivou, propagandom, vojnim pretnjama i ubeđuje se da Sjedinjene države i njihovi evropski vazali planiraju napad.

Pretnje Rusiji dolaze od neokonzervativaca koji podržavaju Hilari Klinton, učinile su i neobjašnjivo neprijateljstvo zapadne propagande, koja predstavlja opasnost.

Ako je američki narod zaista toliko neverovatno glup da misli da su amoralne primedbe o ženama važnije od izbegavanja nuklearnog rata, američki narod je, onda, toliko glup da ne treba ni da postoji. Oni zaslužuju taj pečurkasti oblak, koji će i njih i sve ostale zbrisati sa lica zemlje.

Donald Tramp je jedini kandidat na unutarstranačkim izborima (prajmeri) i na opštim izborima, koji je rekao da ne vidi poentu u sukobu sa Rusijom, jer je Putin pokazao samo želju da se stvari razvijaju na obostranu korist.

Nasuprot tome, Hilari je proglasila tri puta izabranog predsednika Rusije „novim Hitlerom“ i zapretila Rusiji vojnom akcijom. Hilari govori otvoreno o promeni režima u Rusiji.

Naravno, u slobodnim medijima najmanje jedna osoba u štampanim i TV medijima će podići ovo do najveće važnosti. Ali da li ste to negde videli? Samo u mojoj kolumni i u još nekoliko alternativnih medija.

Drugim rečima, upravo ćemo imati izbore na kojima važna pitanja neće imati nikakv značaj. Pa ipak, navodno, mi smo izuzetni, nezamenljivi ljudi, a narodnu demokratiju štite slobodni mediji.

U stvari ovaj mitski opis Amerike je samo ogrtač za vladavinu oligarha. A oligarsi su spremni da rizikuju i život na Zemlji, kako bi obezbedili nastavak svoje nadmoći.

Izvor Katehon, 03. novembar 2016.

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u