KOŠTUNICA IZLAZI NA IZBORE, PODRŽAVA POPOVIĆA

Spreman je i posle izbora da podrži napore Miloša Jovanovića, novog predvodnika DSS, da...

Spreman je i posle izbora da podrži napore Miloša Jovanovića, novog predvodnika DSS, da sačuva državotvorna, nacionalna i demokratska načela stranke

U poslednjoj predizbornoj nedelji Vojislav Koštunica, bivši lider DSS, koji se 2014. godine povukao iz političke arene, čini se da, ipak, savetima i bogatim iskustvom, pomaže u kampanji Aleksandru Popoviću kandidatu za predsednika Srbije.

Sputnjik je fotografisao Popovića i Koštunicu u ležernoj šetnji Dorćolom, a nezvanično saznajemo da je bivši predsednik DSS, od izlaska iz političke arene, prvi put spreman i da glasa na izborima.

Njih dvojica su, inače, višegodišnji bliski saradnici, a Popović je bio ministar u dve Koštuničine vlade. Nekadašnji premijer Srbije, prema našim informacijama, spreman je i posle izbora da podrži napore Miloša Jovanovića, novog predvodnika DSS, da sačuva državotvorna, nacionalna i demokratska načela stranke na kojima je ona utemeljena od 1992. godine.

Ipak, prenose izvori Sputnjika, Koštunica ne namerava ponovo da se aktivno uključi u politiku, niti da se javno izjašnjava o dnevnopolitičkim i stranačkim temama.

Izvor Sputnjik, 29. mart 2017.

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u