NOVOSTI: VELIKOALBANSKI PLAN SKOVAN 23. DECEMBRA U ALBANIJI

U čitav projekat umešani su i turski obaveštajci, čije je prisustvo poslednjih meseci pojačano...

U čitav projekat umešani su i turski obaveštajci, čije je prisustvo poslednjih meseci pojačano ne samo na KiM, u raškoj oblasti, Preševu i Bujanovcu, već i u Beogradu

Znak za agresivni start oživljavanja projekta „velike Albanije“, koji je proteklih nedelja uzdrmao ceo region, dat je na tajnom sastanku održanom u Albaniji 23. decembra prošle godine – saznaju „Novosti„.

Tom sastanku, prema bezbednosnim informacijama naših službi, prisustvovali su politički lideri Albanaca sa Kosova i Metohije, juga centralne Srbije, iz Makedonije, Albanije i Crne Gore, ali i veterani ozloglašene Oslobodilačke vojske Kosova i njenog ogranka – Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovca i Medveđe.

Od tog dana, pa sve to lančanih izjava Edija Rame, Hašima Tačija i Jonuza Muslijua o prekrajanju granica i stvaranju „velike Albanije“, detaljno je pripremana politička, obaveštajna i bezbednosna strategija za radikalizaciju prilika na Balkanu.

Kao što su „Novosti“ već pisale, u čitav projekat umešani su i turski obaveštajci, čije je prisustvo poslednjih meseci pojačano ne samo na KiM, u raškoj oblasti, Preševu i Bujanovcu, već i u Beogradu.

Izvor Novosti, 28. april 2017.

 

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u