PETAR AKOPOV: PEDOFILSKE SKLONOSTI BRITANSKE ELITE SU JAVNA TAJNA

Konzervativac Entoni Gilbertorp ispričao je da je rukovodstvo još 70–ih i 80–ih redovno pravilo...

Konzervativac Entoni Gilbertorp ispričao je da je rukovodstvo još 70–ih i 80–ih redovno pravilo večerinke kojima su, radi razonode, „prisustvovali dečaci“

Engleska elita ima tajnu koja je, u suštini, javna tajna. Svi znaju za taj greh, ali se prave da ničega nema. To ćutanje postaje naročito gromoglasno u svetlu skandala sa ostavkom ministra odbrane Majkla Falona koji je nasrtao na radio-voditeljku Džuliju Hartli–Brier. Ona je upravo otkrila da joj je Falon 2002-ge godine, za vreme kongresa Konzervativne partije, stavljao ruku na koleno. A svi su odmah to shvatili kao neki eho onoga što se sada zbiva oko holivudskog filmskog producenta Harvija Vajnštajna.

Međutim, ona je naglasila da se ne smatra žrtvom seksualnog spopadanja. Premijerka Tereza Mej je, imajući u vidu i Falonovu izjavu da joj se odavno izvinio, objavila da „incident“ smatra adaktiranim i da Falon ne mora podnosti ostavku. On je to ipak učinio. Apsurd? Samo na prvi pogled.

Vrlo je moguće da bi štampa „iskopala“ i druge još skandaloznije slučajeve Falonovih „udvaranja“. Falon je ostavkom takva „kopanja“ naprosto preduhitrio. Najzanimljiviji je, zapravo, kontrast između ovoga što je novinarka pripisala Falonu i onoga što realno caruje unutar britanske elite. U njenim ormanima su takvi „kosturi“ da ruka na kolenu jedne novinarke naprosto izgleda kao „dobro delo“.

Prava tajna su homoseksualne sklonosti nemalog dela najistaknutijih predstavnika vladajuće klase. A te naklonosti pothranjuje sam metod vaspitavanja engleske aristokratije po zatvorenim školama-internatima za dečake. U svim onim njihovim „Itonima“ se sodomija širila i širi i među predavačima i među učenicima. Čak su glavni problem nije homoseksualizam nego pedofilija, a ona je krivično delo.

Ne može se reći da se o tome u Engleskoj nije govorilo, ali su se takvi razgovori završavali – ničim. Da se podsetimo: početkom 80-ih je poslanika Džefri Dikens optužio jednog od ministra u vladi Margaret Tačer za pedofiliju i tvrdio da postoji cela takva ilegalna organizacija. Izostala je bilo kakva istraga, a Dikens je umro 1995-te.

Poslednjih godina se ispostavilo da je Dikens još 1983-će ministru unutrašnjih poslova, Leonu Britnu, predao ceo dosije o „pedofilima na visokim položajima“. Dokumenti iz tog dosijea su držani u tajnosti, a 2014-te se otkrilo da su bili uništeni.

Ne samo „Dikensov dosije“, nego i još 113 dokumenata o istoj temi. Ministarstvo je priznalo da su dokumenti nestali. Usledio je strašan skandal. Kraljica je tada upozorila da pedofile treba kažnjavati kao teroriste.

Na čelu ministarstva bila je Tereza Mej koja je formirala komisiju za istragu, a na njeno čelo je postavila – ženu. Bila je to sudija baronesa Elizabet Batler-Slos, ali joj nije bilo suđeno da dugo bude na čelu komisije. Jer, ubrzo se razotkrilo da je njen brat – tužilac Majkl Hejvers – 1978-me zataškao slučaj Pitera Hejmana, bivšeg ministra, koji je bio osumnjičen za pedofiliju.

Ista sudbina je zadesila i njenu naslednicu – bivšu gradonačelnicu Londona Fionu Vulf jer se otkrilo da je prijateljica onog bivšeg ministra unutrašnjih poslova, Britna, koji je 80-ih „izgubio“ Dikensov dosije. Tada su se na listi sa više od 20 pedofila našli bivši poslanici, ministri čije žrtve su bile desetine dece.            

Primera radi, u intervjuu Daily Mirror bivši visoki funkcioner – konzervativac Entoni Gilbertorp – ispričao je da je rukovodstvo (Konzervativne partije) još 70-ih i 80-ih redovno pravilo večerinke kojima su, radi razonode, „prisustvovali dečaci“.

Gilbertorp je pomenuo imena mnogih sada već pokojnih političara koji su učestvovali u razvratu sa maloletnicima ili su to posmatrali. Među njima su bili ministar industrije Kit Džozef, ministar zdravlja Rouds Bojson i državni tužilac Majkl Hejvers.

Imena živih učesnika orgija nisu pominjana, ali je Gilbertorp tvrdio da je u njima učestvovalo nekoliko Tačerkinih ministara, kao i jedan koji je to bio u 2014-oj.

Postoje podozrenja da je istom krugu pripadao i bivši premijer Velike Britanije Edvard Hit. U oktobru grofovija Viltšir saopštila da bi se Hit, da je živ, našao pod istragom zbog seksualnog nasilja nad decom jer postoji najmanje sedam svedočanstava o njegovim pedofilskim prestupima. Policija je nameravala da ga sasluša povodom silovanja 11-godišnjeg dečaka, nepristojnog ponašanja prema desetogodišnjaku i seksualnog nasrtanja na jednog 15-godišnjaka.

Edvard Hit je mrtav, a Vestminster tajne živih ume da čuva i po svaku cenu.

Autor Petar Akopov

Izvor Fakti, 3. novembar 2017.

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u