Vladiko, zahvalite se „braniocima“

Ne brane oni Vas, već napadaju Vučića

Dragi vladiko,

moje najdublje poštovanje prema Vama ne dozvoljava mi da izustim nijednu
lepu reč. Mali sam ja za to.

Zamolio bih Vas da se zahvalite Vašim „braniocima“ u kampanji protiv Vas. Pre svega, sitna je to boranija, koja je prema Vama iskazala nepoštovanje. A sada je ustalo u Vašu „odbranu“ kuso i repato. Doduše, ima tu i naivnih, ali kampanja koja je krenula u Vašu odbranu je, u stvari, ozbiljna kampanja protiv Aleksandra Vučića. Ne brane oni Vas, već napadaju Vučića. I ne zbog „izdaje“ Kosova, već zbog Rusije. Veze sa Rusijom su u pitanju.

Pregovarati oko Kosova se mora, u skladu sa Rezolucijom 1244 OUN. U pregovorima moraju da se čine razni ustupci. Ali ništa nije završeno, dok sve nije završeno. Vučić nije priznao Kosovo kao državu de jure. Sve ostalo su nagađanja.

On kao političar mora da daje različite izjave. Neke su za inostranstvo. Što reče jedan: „Politika je interes, a sve ostalo služi da se taj interes zamagli“. Ako se, oče, ne odbranite od vaših branitelja, Srbija će dobiti novi SPO, sa nekim drugim Vukom Draškovićem. I eto belaja.

Vaša očinska pouka, da je Kosovo svesrpsko pitanje, nije bila dovoljna da se ugasi požar. Sad će Vaši „branitelji“ da krenu po Srbiji, da šire smutnju. To možete i morate da sprečite jedino Vi. Vaš je lični autoritet najviši u nas, a nažalost problem ste inicirali Vi, grubom sumnjom o nameravanoj izdaji Kosova.

Verujući da ću biti iza Vas kad krenemo da nosimo kamenje na vrh Lovćena,
srdačno Vas pozdravljam i želim sve najbolje.

 

Autor je jedan od osnivača Demokratske stranke Srbije
i suosnivača Narodne stranke Crne Gore iz vremena Dr.Bojovića

 

In4s

Politika
Pratite nas na YouTube-u