Zastrašivanje: Razbijen prozor na kući bivše žene Olivera Ivanovića

Sve se dogodilo u noći između utorka i srede. Niko nije povređen

Porodični dom Marine Ivanović, udovice nedavno ubijenog Olivera Ivanovića, u kojem žive njena majka Nadežda i brat Branimir Cvetnić, kamenovan je u noći noći između utorka i srede, ali na svu sreću niko nije povređen.

Još uvek nepoznati napadači ušli su, nešto posle jedan sat po ponoći u dvorište kuće u ulici Sutjeska broj 27 u severnoj Kosovskoj Mitrovici i kamenom razbila prozor na jednoj od soba. U tom trenutku u kući su bili baka Nadežda i njen sin Branimir, koji su čuli lomljavu stakla, ali nisu verovali da su baš oni meta napada.

— Mama i brat su bili budni kada se napad desio, ali su pomislili da je u pitanju neka flaša iz kafića koji se nalazi preko puta nas. Tek uveče, kada sam došla da uzmem neke svoje stvari iz sobe, videli smo da je polomljen prozor. U sobi smo pronašli i veliki kamen, kojim je ovaj napad učinjen, što jasno govori da je reč i smišljenom delu – govori za „Novosti“ Marina Ivanović.

Ona ističe da je uverena da ovo nije slučajnost, imajući u vidu situaciju koja se dešavala prethodnih dana, i sigurna je da im je ovim napadom poslata određena poruka koja unosi zebnju, nemir i strah.

Nakon prijave policiji, pripadnici KPS obavili su uviđaj na licu mesta, ali još uvek nema uhapšenih niti osumnjičenih za ovaj napad. Od trenutka kada je Oliver Ivanović ubijen u ovoj ulici pojačano je prisustvo kosovske policije, ali ni to nije pomoglo da se ovaj napad desi.

Porodična kuća Cvetnića nalazi se na samo dvadesetak metara od mesta gde je 16. januara ubijen lidre GI SDP Oliver Ivanović. Bio je oženjen Marinom i sa njom ima tri sina Nikolu, Žarka i Janka.

 

Izvor Večernje novosti, 1. februar 2018.

Dnevne vesti
Pratite nas na YouTube-u