Tajm proglasio Salvinija „novim licem Evrope“ (FOTO)

Tajm Salvinija naziva „italijnaskim carem migracija čiji je zadatak da izazove raskol u Evropskoj uniji“ i „čovekom kojeg se najviše boje u Evropi“

Uticajni američki magazin Tajm pojaviće se u prodaji da potpredsenikom vlade Italije Mateom Salvinijem na naslovnoj strani.

Ali ne tek onako, već sa glavom u krupnom planu i naslovom koji sve govori: „The New Face of Europe“ – „Novo lice Evrope“.

Tajm Salvinija naziva „italijnaskim carem migracija čiji je zadatak da izazove raskol u Evropskoj uniji“. Još i „čovekom kojeg se najviše boje u Evropi“.

Salvini je, inače, sam rekao da teži da Evropi vrati „evropski duh“ koji su izdali oni koji su dosad vladali u Evropskoj uniji“.

Još je naglasio: „Istorija je ciklična. Sadašnja konfrontacija nije između levice i desnice nego između vladajućih elita i naroda“.

Salvini je američkom magazinu rekao i da su „glupe“ optužbe na račun Rusije da se mešala u američke izbore 2016. na kojima je pobedio Donald Tramp.

Najuticajniji čovek u Italiji ocenio je da će izbori za Evropski parlament u maju 2019. biti prilika da se promeni odnosa snaga u Evropi i da se poboljšaju odnosi sa Rusijom.

 

Izvor Fakti, 14. septembar 2018.

 

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u