M. Dobromirović: Bitka za Makedoniju je uvod u bitku za Srbiju i RS

Ukoliko pobedi Zapad u Skoplju, njegove ubojite rukavice će se prebaciti u Beograd, te u Sarajevo, odnosno Banjaluku

Minuli referendum u Makedoniji, iako konsultativnog karaktera, pokazao je da su balkanski narodi mali i jaki, ali nadasve jako tvrdoglavi. Kristalno jasno „NE“ upućeno Evropskoj uniji i NATO paktu – i to ne zaaokruživanjem već potpunim bojkotom referenduma, nedvosmisleno je dokazalo da je sasvim moguć otpor zapadnom globalizmu, pretnjama, pritiscima i prljavim kampanjama.

Briselu i Vašingtonu nisu pomogli ni ne tako davni krvavi neredi na ulicama Skoplja koji su i doveli aktuelnog premijera Zorana Zaeva na vlast. Nisu im pomogle ni udarne pesnice zapadnog lobija poput visoke predstavnice Evropske unije Federike Mogerini, nemačke kancelarke Angele Merkel, generalnog sekretara NATO pakta Jensa Stoltenberga, pa čak ni sam capo di tutti capi (šef svih šefova) Donald Tramp, koji se uključio pred kraj kampanje i uoči samog referenduma nadajući se nokautu. No, Makedonci se nisu dali i upornošću koju samo ima Roki na filmskom platnu (kad već koristim bokserski rečnik) izdržali su sve napade. I pobedili!

Ova politička pobeda – bar u prvoj rundi pošto sledi druga u Sobranju u vidu traženja dvotrećinske većine poslanika za ustavne promene – trebalo bi da posluži nama Srbima kao nauk. I ne samo to. Mi Srbi morali bismo da čestitamo narodu u Makedoniji na izuzetnoj hrabrosti. I da se neizmerno radujemo.

Jer, da su Makedonci kojim nesrećnim slučajem lakomisleno progutali „žabu“ i naseli na šarenu lažu Zapada, čija politička strategija „štapa i šargarepe“ ne prolazi više ni kod dece predškolskog uzrasta, sledeći zadatak briselskih i vašingtonskih službenika bila bi Srbija. Naredni nalog u zapadnoj agendi sasvim sigurno bi uključivao „male Ruse“, jedinu državu na Balkanu i u Evropi, uz Bosnu i Hercegovinu (hvala Republici Srpskoj na tome), koja nije uvela sankcije Moskvi. Posebna zemlja sa još posebnijim odnosima sa Ruskom federacijom.

I zato treba da se nadamo da će ovnovska tvrdoglavost Makedonaca potrajati što je duže moguće. Ukoliko pobedi Zapad u Skoplju, njegove ubojite rukavice će se prebaciti u Beograd, te u Sarajevo, odnosno Banjaluku. Ovi gradovi postaće „kruške“ u luna-parku koje će zapadni moćnici besomučno lupati dok ne popuste. Umoriti se sigurno neće. Jer, sve drugo u našem regionu već je obojeno NATO bojama.

Ovo nije upozorenje. Ovo je činjenica.

Izađite iz magle. Ne dajmo se, narode! Makar bili sami protiv svih.

 

Izvor milandobromirovic.wordpress.com, 8. oktobar 2018.

 

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u