Knjige na poklon (PR)

Sreća je što živimo u vremenu kada knjige nisu previše skupe i mogu se kupiti sa samo nekoliko klikova na portalu www.knjigenadlanu.com

Ako želite dobar poklon za omiljenu ženu ili muškarca, poslovnog partnera, prijatelja ili rođaka, knjiga na poklon je dobro rešenje. Čuveni engleski pisac Nil Gejman pogodio je suštinsku ideju kada je izjavio: „Knjige su sjajan poklon zato što u njima postoje celi svetovi, a mnogo je jeftinije nekom kupiti knjigu nego celi svet“…

Ukoliko imate predviđen budžet za kupovinu poklona, ili barem okvirnu granicu dokle možete da idete sa trošenjem novca, vrlo često ta suma novca nije dovoljna za neki parfem, sat ili nešto slično…Sreća je što živimo u vremenu kada knjige nisu previše skupe i mogu se kupiti na najjednostavniji način, sa samo nekoliko klikova na portalu www.knjigenadlanu.com.

DOBRE KNjIGE NISU SKUPE
Dobra stvar je što cena knjige nema nikakve veze sa kvalitetom, pa je više nego jasno da su dela Remarka ili nekog velikana dosta povoljnija, od autobiografija nekih prosečnih glumica. Ako nekome želimo da darujemo knjigu sigurno da su velike šanse da pogodimo ono što voli, nego da rizikujemo sa satom ili nečim sličnim. Ako pogrešimo sa satom, sigurno će taj poklon završiti u dnu fioke, dok će knjiga najverovatnije završiti u kućnoj biblioteci. Tada je na pravom mestu, da je bilo ko uzme i krene u čitalačku avanturu.

POSVETE NA KNjIZI SU TRAJNE
Posvete na knjigama uvek imaju svoju „cenu“…Možete da budete mudri i da napišete izreke o ljubavi ili prijateljstvu, što je dovoljno „kul“ da se osoba koja čita knjigu više puta iznova obraduje. Naravno, brisanje polica, uvek će biti zanimljivije, pošto uvek na tom zadatku pogledamo šta nam je i kada neko napisao. Ako ste u prilici da poklonite nešto osobi koju slabije poznajete, knjiga je najbolja opcija. Mnogi u takvim situacijama imaju na umu cveće za dame ili neki gedžet za muškarce, što generalno nije loš izbor ali dolazite u mogućnost da uvredite ili omalovažite onoga kome poklanjate.

Sa knjigom na poklon to nije moguće pošto ona uvek ima svoju specifičnu težinu. Naime, ako je neko diplomirao na Ekonomskom fakultetu sigurno da je autobiografija Stiva Džobsa fantastično rešenje, kojim pokazujete da ste „laki na novčaniku“, imate ukus ali i da ste razmišljali o konkretnom događaju. Trud se uvek isplati, a preko portala Knjige na dlanu taj „posao“ nije prekomplikovan. Portal vam nudi mogućnost da pošaljete knjigu željenoj osobi – dovoljno je da naznačite adresu i uplatite karticom ili uplatnicom, Knjige na dlanu će upakovati knjigu i iznenaditi vama dragu osobu ili poslovnog partnera.

Ako poznajete osobu kojoj birate poklon knjigu i znate područje interesovanja, bilo kroz profesiju ili hobi, na dobrom ste putu da opet zablistate. Uvek postoji nešto na osnovu čega možete prepoznati šta je nekome interesantno. Šta god to bilo, možete naći adekvatnu knjigu za to, bilo da se radi o pčelarstvu, kuvanju ili savetima za sređivanje stana ili ormara.

KNjIGE SU PRIVLAČNE – ZA SVAKOG
Nema stana ili kuće bez polica, najčešće u dnevnom boravku. Knjige i police su kao Jing i Jang, Mirko i Slavko, Dunav i Sava, kokice i film – jednostavno par. Ako uđete u salon nameštaja koji drži do reputacije možete da primetite da su na izložbenim policama kartonske imitacije knjiga. Dakle u svakom slučaju one su ukras u domu. Vaše je samo da nađete odgovarajuću boju korica, posebno ako je u pitanju osoba vična čitanju.

Nikada nemojte da zaboravite još jednu „vrlinu“ knjiga…Pored neverovatnog iskustva, znanja, lepih osećanja, knjige su nešto što je trajno, tako da uvek kao poklon birajte dobru knjigu sa još boljim koricama. Kada kupujete knjigu na poklon informišite se, kako o ukusu osobe kojoj poklanjate, tako i o samoj knjizi. Nemojte zanemarivati ni povez ili izdanje knjige. Neki vole i knjige na stranom jeziku ili preferiraju određenog izdavača.

 

PR tekst

 

Izvor Novi Standard

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u