Dačić: Pacoli je malo nervozan

„Bilo bi mu bolje da ne pokreće tu temu jer će proći kao nedavno u Interpolu ili sinoć u Njujork“

Ivica Dačić, šef diplomatije Srbije, odgovorio je putem Sputnjika na uvrede koje mu je danas uputio Bedžet Pacoli, takozvani ministar spoljnih poslova vlade u Prištini.

Podsetimo, prištinski zvaničnik se, osvrćući se na sednicu SB UN, upitao kako je moguće da se Dačiću kao „zameniku balkanskog koljača Slobodana Miloševića“ uopšte dozvoljava da govori na zasedanju.

„Pacoli je malo nervozan, pa je ovoga puta sve pomešao. Prvo, za Srbiju je kao punopravnu članicu Ujedinjenih nacija upravo ta organizacija pravo mesto da iznese stav svoje države. Za razliku od zvaničnika nepriznatog Kosova, koji mogu samo po hodnicima UN da zaskaču svetske državnike ili da govore kad budu prozvani“.

Povodom ličnih Pacolijevih uvreda na njegov račun, Dačić nam priznaje da se slatko nasmejao:

„Pa, Pacoli je okružen osvedočenim koljačima i kriminalcima u vlasti koji su zamenili hladno i vatreno oružje penkalima, a umesto okrvavljenih uniformi obukli lister odela i lakovane cipelice. Bilo bi mu bolje da ne pokreće tu temu jer će proći kao nedavno u Interpolu ili sinoć u Njujorku. A onda će biti još nervozniji“, rekao nam je šef srpske diplomatije.

 

Izvor Sputnjik, 08. februar 2019.

Dnevne vesti
Pratite nas na YouTube-u