Nogo najavio kandidaturu za predsednika Dveri

Srđan Nogo je tu odluku saopštio i podelio sa korisnicima društvenih mreža

Poslanik u Skupštini Srbije je rešio da se kandiduje za predsednika Srpskog pokreta Dveri na predstojećim izborima, koji će se održati do Vidovdana. Nogo je iz Predsedništva Dveri samoinicijativno istupio krajem oktobra prošle godine.

– Poštovani saborci, želim da vas obavestim da sam doneo odluku da se kandidujem za predsednika Srpskog pokreta Dveri na predstojećem izbornom Saboru, o čemu sam obavestio vrh Pokreta. Planiram da obiđem sve gradske i opštinske organizacije, i upoznam članstvo sa izbornom platformom, planom i programom. Očekujem da se vidimo u vašem mestu, i u konstruktivnom razgovoru zajednički doprinesemo jedinstvu i jačanju Dveri, i boljitku Srbije. Do pobede, za život Srbije! – napisao je na Fejsbuku i na Tviteru.

Pravda, odgovornost, svetosavski nacionalizam. Za život Srbije! – zaključio je pravnik i član Dveri.

Poslanik Nogo je uzburkao javnost posle gostovanja u emisiji „U centar“, produkcije Srbin.info, kada je oštro kritikovao Dablinski sporazum u vezi migranata, a nedavno je na protestima protiv režima Aleksandra Vučića ponovo dospeo u centar pažnje zbog „slučaja vešala“.

 

Izvor srbin.info, 11. februar 2019.

Dnevne vesti
Pratite nas na YouTube-u