Uz popuste za osiguranje i poklon gorivo do 4.000 dinara (PR)

Beograd, 18. mart 2019 – Povodom Međunarodnog sajma automobila u Beogradu, Kompanija „Dunav osiguranje“...

Beograd, 18. mart 2019 – Povodom Međunarodnog sajma automobila u Beogradu, Kompanija „Dunav osiguranje“ omogućava specijalne popuste i pogodnosti, koji se mogu ostvariti u poslovnicama „Dunava“ širom Srbije, kao i na sajamskom štandu, rekao je Nemanja Petrović, direktor Direkcije za prodaju neživotnih osiguranja u Kompaniji  „Dunav osiguranje“.

Nemanja Petrović

„Naša Kompanija nudi popust od:

– 15 odsto na zaključenje auto-kasko polise za nova vozila proizvedena 2018. i 2019. godine, koja se prvi put registruju,

– popust od 10 odsto pri zaključenju auto-kasko polise za ostala putnička vozila, kao i pri zaključenju mini-kasko polise,

– popust od 50 odsto za obnavljanje ili zaključenje nove polise osiguranja od auto-nezgode, sa osiguranom sumom do 1.000.000 dinara za slučaj invaliditeta i osiguranom sumom od 500.000 dinara za slučaj smrti usled nesrećnog slučaja uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja auto-odgovornosti ili polisu auto-kaska ili polisu mini kaska, te

– popust od 20 posto za premiju osiguranja pomoći na putu, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti ili polisu auto-kaska, ili mini-kaska“, rekao je Petrović.

On je istakao da Kompanija „Dunav osiguranje“ i ove godine, u saradnji sa Kompanijom „Lukoil Srbija“, poklanja kartice za gorivo.

„Pri zaključenju auto-kasko polise za nova putnička vozila koja se prvi put registruju dobijaju se  poklon kartice za gorivo u iznosu od četiri hiljada dinara, kao i za  polovna putnička vozila. Za zaključenje mini-kasko polise  putničkih vozila, osiguranici dobijaju karticu u vrednosti od dve hiljade dinara“, rekao je Petrović i naglasio da za osiguranje od auto-odgovornosti putničkog motornog vozila, uz kupovinu najmanje dve usluge iz polise „auto-bonus plus“, osiguranici dobijaju  vaučer-kartica ima isti iznos od 2.000 dinara. Broj  poklon kartica je ograničen,  a akcija traje   do isteka zaliha.

Promotivna akcija popusta „Dunav osiguranja“ počinje 18. marta i trajaće do 30. aprila ove godine, a poklon vaučer-kartice mogu se dobiti u periodu od 18. marta do 12. aprila,  i to na svim prodajnim mestima Kompanije, u  svim „Dunav centrima“  širom Srbije, preko agenata osiguranja i naravno u Hali 1 Beogradskog sajma – na štandu „Dunav osiguranja“, odmah po otvaranju ovogodišnjeg Međunarodnog sajma automobila.

Osiguranik može ostvariti maksimalno tri poklon kartice za naftne derivate u vrednosti od šest hiljada dinara. Poklon kartice važe na svim „Lukoil“ pumpama na teritoriji Srbije i mogu se iskoristiti najkasnije do 31. avgusta 2019. godine.

Detaljnije informacije mogu se dobiti na adresi www.dunav.com i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.

 

(PR)

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u