Igor Mirović oštro kritikovao RTS zbog glorifikacije Tita

„Mi i naš RTS ‘uživamo‘ u Titu i njegovim ženama. Bravo za srpske institucije, intelektualce i sve kulturne poslenike. Strašno”

Predsednik pokrajinske vlade i funkcioner SNS Igor Mirović na svom Instagram profilu izneo je mnoge stvari o Josipu Brozu Titu, partizanima, komunističkoj propagandi i drugim stvarima. Naime, dok je na Javnom servisu emitovana dokumentarna emisija u produkciji RTS pod nazivom „Titove žene“, Igor Mirović ostavio je potpuno iskren status na društvenoj mreži Instagram. On je podelio fotografiju starog Josipa Broza Tita i napisao sledeće:

„RTS udarni termin – emisija Titove žene. 40 godina posle njegove smrti on i dalje vlada brojnim umovima i posebno umovima uprave RTS. On i njegova Komunistička partija uništili su srpski narod, a RTS – nacionalna televizija i javni servis redovno emituje emisije iz njegovog života i partizanske filmove sa propagandom kao da je živ. Posle se čudimo kako nam je. Tako nam je jer nacionalne institucije slave ubice i uništitelje našeg naroda“.

Mirović je zatim osuo paljbu i po Draganu Bujoševiću i napisao: „Pre godinu dana zamolio sam g. Bujoševića sa RTS-a da pomogne snimanje filma o Svetozaru Miletiću. Otkačio me je. O snimanju filma o Mihajlu Pupinu bolje i da ga ne pitam. O Nikoli Tesli film rade Amerikanci.

Mi i naš RTS „uživamo“ u Titu i njegovim ženama. Bravo za srpske institucije, intelektualce i sve kulturne poslenike. Strašno. Nestajemo jer ne znamo kako da se odnosimo prema sopstvenim vrednostima. Srpska sramota. Vreme je i da se njegovi posmrtni ostaci u skladu sa zakonom prebace na groblje. Možda nam posle toga krene na bolje u smislu samopoštovanja“.

Pogledajte šta je još napisao Mirović, a posebnu pažnju osvrnite na komentare u postu:

 

View this post on Instagram

RTS udarni termin – emisija Titove žene. 40 godina posle njegove smrti on i dalje vlada brojnim umovima i posebno umovima uprave RTS. On i njegova Komunistička partija uništili su srpski narod, a RTS – nacionalna televizija i javni servis redovno emituje emisije iz njegovog života i partizanske filmove sa propagandom kao da je živ. Posle se čudimo kako nam je. Tako nam je jer nacionalne institucije slave ubice i uništitelje našeg naroda. Pre godinu dana zamolio sam g.Bujoševica sa RTS-a da pomogne snimanje filma o Svetozaru Miletiću. Otkačio me je. O snimanju filma o Mihajlu Pupinu bolje i da ga ne pitam. O Nikoli Tesli film rade Amerikanci. Mi i naš RTS "uživamo" u Titu i njegovim ženama. Bravo za srpske institucije, intelektualce i sve kulturne poslenike. Strašno. Nestajemo jer ne znamo kako da se odnosimo prema sopstvenim vrednostima. Srpska sramota. Vreme je i da se njegovi posmrtni ostaci u skladu sa zakonom prebace na groblje. Možda nam posle toga krene na bolje u smislu samopoštovanja. #rts #tito

A post shared by Igor Mirović (@igor.mirovic) on

 

Naslovna fotografija: Pokrajinska vlada AP Vojvodine 

 

Izvor espreso.rs, 29. novembar 2019.

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u