Jeftinije osiguranje vozila plus poklon vaučeri za gorivo (PR)

Uz slogan „Važno je stići do cilja“, kompanija „Dunav osiguranje“ pripremila je specijalnu akciju za osiguranje automobila

U periodu od 16. marta do 30. aprila svi vlasnici vozila mogu svoje četvorotočkaše da osiguraju u „Dunav osiguranju“ po znatno nižim cenama. Ukoliko odluku o osiguranju donesu brzo, očekuju ih i pokloni iznenađenja – vaučeri za gorivo u vrednosti od 2.000 i 4.000 dinara.

Vlasnici vozila koji u akcijskom periodu zaključe auto-kasko polisu za vozila proizvedena 2019. i 2020. godine koja se prvi put registruju ostvarićete popust od 15 odsto na visinu premije osiguranja. Osiguranike za obnovu osiguranja ili osiguranje polovnih putnička automobila očekuje 10 odsto popusta za auto-kasko polise, i isti popust za zaključivanje mini-kasko polisa. Po polisi za auto-kasko osiguranici dobijaju poklon vaučere za gorivo u vrednosti od 4.000, a po polisi za mini – kasko vaučer od 2.000 dinara.

Prilikom zaključivanja polise osiguranja od auto-odgovornosti, uz kupovinu najmanje dva proizvoda s polise auto-bonus plus (pomoć na putu, osiguranje stakala i auto-nezgoda) osiguranici na dar dobijaju poklon karticu za gorivo vrednu 2.000 dinara. Prilikom zaključivanja polise Pomoć na putu, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti, auto-kaska ili mini-kaska, osiguranici mogu ostvariti popust od 20 odsto, dok 50 odsto popusta na premiju osiguranja očekuje one što zaključe polisu osiguranja od auto-nezgode.

Od 16. marta do 10. aprila osiguranici mogu dobiti vaučere za gorivo prilikom zaključivanja neke od navedenih polisa na prodajnim mestima Kompanije, u „Dunav centrima“ širom Srbije i posredstvom agenata osiguranja. Vaučeri se mogu iskoristiti na svim „Lukoil“ pumpama u Srbiji do 31. avgusta ove godine. Broj vaučera je ograničen. Detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti na adresi www.dunav.com i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.

ZA KASKO OSIGURANjE AUTOMOBILA „FIAT 500 L“ – UŠTEDA GOTOVO 15.000 DINARA
Vlasnik novog automobila marke „fiat 500L“ prilikom zaključivanja auto-kasko polise uštedeće oko 11.000 dinara u akcijskom periodu. Po zaključivanju te polise dobiće i dva poklon vaučere za gorivo vrednosti 4.000 dinara.

POLISA ZA „MERCEDESA E350“ ZAKLjUČENA U „DUNAVU“ ŠTEDI NEVEROVATNIH 60.000 DINARA
Ušteda po zaključenoj auto-kasko polisi za vlasnika „mercedesa E350“ kupljenog ove ili prošle godine u akcijskom periodu iznosi oko 56.000 dinara. Uz to sleduju i poklon vaučeri za gorivo ukupne vrednosti 4.000 dinara.

 

(PR)

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u