Miša Đurković: Moramo sprečiti nametanje mera totalitarne kontrole

u 13. epizodi emisije Dijalog naš gost bio je filozof Miša Đurković. Emisija je snimljena 17. aprila u našem studiju u Beogradu. Za više sličnih sadržaja pratite naš kanal na Jutjubu

Da li je vernicima u Srbiji trebalo omogućiti posetu bogosluženjima ili je odluka o zabrani kretanja opravdana? Hoće li mere koje se preduzimaju protiv koronavirusa nadživeti pandemiju? Kako se ubrzani razvoj tehnologije koristi za ugrožavanje prava i sloboda građana? Kako migrantska kriza utiče na Evropu? Da li je bezbednost Srbije ugrožena migrantskim sporazumom koji su potpisale vlade u Beogradu i Beču? Da li je virus osujetio borbu pravoslavnih vernika u Crnoj Gori za odbranu imovine Srpske pravoslavne crkve? Ko i zbog čega u Srbiji vodi rat protiv porodice kao tradicionalne društvene institucije? Kako je globalistička inteligencija sklona levičarskim idejama okupirala naše univerzitete i društvene ustanove? Zašto u Srbiji nema autentične desničarske i konzervativne stranke ili organizacije?

O ovim i sličnim temama u 13. epizodi emisije „Dijalog“ razgovarali smo sa Mišom Đurkovićem, filozofom i direktorom Instituta za evropske studije. Emisija je snimljena 17. aprila u našem studiju u Beogradu. Za više sličnih sadržaja pratite naš kanal na Jutjubu koji možete naći OVDE.

Video
Pratite nas na YouTube-u