Slavoljub Kačarević: U današnjem sistemu opstaju samo najbezobrazniji

U 27. emisiji Dijalog razgovarali smo sa Slavoljubom Kačarevićem, dugogodišnjim novinarom i urednikom portala Balkan magazin. Emisija je snimljena 4. avgusta u našem studiju u Beogradu

Kako tumačiti odluku Borisa Miloševića da prisustvuje proslavi akcije Oluja u Kninu? Kako danas izgledaju srpski, a kako globalni mediji? Da li novinarstvo kao profesija ima budućnost? Koliku političku i društvenu težinu u Rusiji ima Nikita Mihalkov i njegova televizijska emisija „Besogon”? Kakav će biti epilog briselskih pregovora Beograda i Prištine i da li će se oni okončati bilo kakvim dogovorom? Kako će se rasplesti situacija u Crnoj Gori i kako su iz prve ruke izgledale litije? Da li je nedavna odluka da Srbija može bez carina da izvozi u Evroazijsku ekonomsku uniju šansa da smanjimo zavisnost naše privrede od Evropske unije i zemalja regiona? Da li bi vakcinacija protiv novog virusa trebalo da bude dobrovoljna ili obavezna?

O ovim i drugim pitanjima u 27. emisiji Dijalog razgovarali smo sa Slavoljubom Kačarevićem, dugogodišnjim novinarom i urednikom portala Balkan magazin. Emisija je snimljena 4. avgusta u našem studiju u Beogradu.

Za više sličnih sadržaja, pratite naš kanal na Jutjubu i našu Fejsbuk stranicu.

Video
Pratite nas na YouTube-u