Veljović: Planirani su neredi na dan izbora u Crnoj Gori

Veselin Veljović je rekao da policija raspolaže operativnim podacima da pojedinci i grupe planiraju izazivanje incidenata i nemira na sam dan parlamentarnih izbora

Direktor Uprave crnogorske policije Veselin Veljović upozorio je da pojedinci i grupe planiraju izazivanje incidenata i nemira na dan parlamentarnih izbora u toj državi, i istakao da će policija odlučno i odgovorno postupati.

Veselin Veljović je rekao da policija raspolaže operativnim podacima da pojedinci i grupe planiraju izazivanje incidenata i nemira na sam dan parlamentarnih izbora.

„Naša saznanja ukazuju da ova lica preko društvenih mreža i drugih kanala zagovaraju da tokom glasanja i nakon zatvaranja biračkih mjesta građani izađu na ulice, izazivaju nemire i narušavaju javni red“, istakao je Veljović.

Naglasio je da će policija u svim gradovima odlučno i odgovorno postupati, a oni, kako je rekao, koji budu pokušali ispoljiti destruktivno i ekstremno ponašanje, izazivati građansku nestabilnost i kršiti zakonske propise biće sprečeni i snosiće odgovornost.

„Pozivam građane da svi zajedno podijelimo odgovornost i sačuvamo građanske i civilizacijske vrijednosti društvene zajednice kao zajedničko dobro i interes svakog pojedinca i porodice“, poručio je Veselin Veljović, direktor Uprave policije Crne Gore.

 

Naslovna fotografija: Snimak ekrana/Jutjub

 

Izvor RTS, 26. avgust 2020.

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u