Митрополит Амфилохије на Светосимеоновском сабору у Подгорици, 29. фебруар 2020. (Фото: Милош Вујовић/mitropolija.com)

MCP: Mitropolit Amfilohije stabilnog zdravstvenog stanja

Mitropolija crnogorsko-primorska je objavila da je mitropolit Amfilohije dobro proveo noć, da je njegovo stanje stabilno i da se dobro oseća

Mitropolit crnogorsko-primorski g. Amfilohije i jutros je stabilnog zdravstvenog stanja, noć je proveo mirno i dobro se osjeća. Pod stalnom je brigom ljekara u Kliničkom centru Crne Gore gdje je juče smješten nakon što je utvrđeno da je pozitivan na koronavirus.

Pozivamo braću i sestre na usrdnu molitvu punu vjere i ljubavi za Mitropolitovo što skorije ozdravljenje, kao i za zdravlje i napredak svih oboljelih.

 

Izvor mitropolija.com, 07. oktobar 2020.

 

U TREBINjU OSVANUO BILBORD SA PODRŠKOM MITROPOLITU
Mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju, koji je pozitivan na virus korona, podrška je stigla i iz Trebinja. U centru tog grada u Republici Srpskoj postavljen je bilbord sa porukom: „Bog te čuvao, tvoje Trebinje“.

Podsetimo, kovid-test je potvrdio da je vladika inficiran virusom korone, i on je sinoć prevezen u KBC Podgorica. Tamo će, zbog povoljnijih uslova lečenja, biti smešten sve dok traje infekcija.

Nakon saopštenja da je mitropolit Amfilohije pozitivan na testu za virus korona, društvene mreže usijale su se od poruka podrške.

Mitropolija crnogorsko-primorska je objavila da je mitropolit dobro proveo noć, da je njegovo stanje stabilno i da se dobro oseća.

 

Naslovna fotografija: Miloš Vujović/mitropolija.com

 

Izvor Sputnjik, 07. oktobar 2020.

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u