Milorad Vukašinović: Korona je označila stvarni početak 21. veka

U 37. izdanju emisije „Dijalog" govorio je Milorad Vukašinović, novinar i autor emisije „Geopolitika“

Zašto se nedovoljno govori o migrantskim napadima u Beogradu i Srbiji? Zašto se o temi migranata uglavnom govori sa humanitarnog, ali ne i sa bezbednosnog aspekta? Da li se u Francuskoj odvija sukob zapadne i islamske civilizacije i kako će se on završiti? Kakve će biti društvene posledice pandemije koronavirusa i pratećih mera? Zašto je teško verovati u zvanični narativ o koronavirusu? Zašto u SAD i Velikoj Britaniji proglašavaju komunistom svakoga ko govori o društvenim nejednakostima? Zašto se može reći da koronavirus predstavlja stvarni početak 21. veka? Da li postoji savez između američkih i kineskih globalističkih elita? Postoji li globalni savez suverenističkih snaga i ko ga predvodi? Prisustvujemo li globalnom ratu elita? Zašto je Nemačka i dalje centralno evropsko pitanje? Šta je cilj Erdoganove Turske? Kako će Rusija odgovoriti na izazivanje nestabilnosti u svom najbližem okruženju? Hoće li doći do zbližavanja Rusije i Zapada? Kako će se odvijati stvari na Balkanu i koliko su ozbiljne promene u Crnoj Gori?

O ovim i sličnim pitanjima u 37. izdanju emisije „Dijalog“ govorio je Milorad Vukašinović, novinar i autor emisije „Geopolitika“. Emisija je snimljena 20. oktobra u našem studiju u Beogradu.

Za više sličnih sadržaja pretplatite se na naš kanal klikom na OVAJ LINK i pratite našu Fejsbuk stranicu (facebook.com/novistandard).

Video
Pratite nas na YouTube-u