Nikola Vrzić: Izbori u SAD jako sumnjivi, nemamo razloga za strah od Bajdena

U 40. epizodi emisije dijalog govorio je novinar Nikola Vrzić. Emisija je snimljena 12. novembra u našem studiju u Beogradu

Da li je Tramp pokraden na američkim izborima? Hoće li republikanci uspeti da ospore Bajdenov pokušaj da se samoproglasi za izabranog predsednika? Kako bi se eventualna Bajdenova pobeda odrazila na odnose SAD prema ostatku sveta? Ima li Bajden lični motiv da na Balkanu vodi antisrpsku politiku i hoće li to uticati na politiku SAD? Da li je Bajden uopšte mentalno sposoban da obavlja funkciju predsednika? Jesu li migranti bezbednosni problem za Srbiju? Da li ukidanje pasoške kontrole na granicama sa Severnom Makedonijom i Albanijom izlaže Srbiju opasnosti od terorizma? U kakvom stanju danas su srpski budžet i srpska ekonomija?

O ovim i drugim pitanjima u 40. epizodi emisije dijalog govorio je novinar Nikola Vrzić. Emisija je snimljena 12. novembra u našem studiju u Beogradu.

Za više sličnih sadržaja pretplatite se na naš kanal klikom na OVAJ LINK i pratite našu Fejsbuk stranicu (facebook.com/novistandard).

Video
Pratite nas na YouTube-u