Dževad Galijašević: Srbija ima najbolje tajne službe u regionu

U 72. epizodi emisije Dijalog govorio je Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost. Emisija je snimljena 16. juna u našim prostorijama u Beogradu

Šta su najveće pretnje bezbednosti našeg regiona? Gde na Balkanu ima najviše terorističkih ćelija? Koliko ima terorizma na Kosovu i kakav je odnos albanske političke elite sa Turskom? Da li je Kosovo amerikanizovano? Kakva je bila uloga boraca sa Bliskog istoka u ratovima u bivšoj Jugoslaviji? Kakva je bila uloga Irana i Hezbolaha u građanskom ratu u BiH? Zbog čega se Bošnjaci solidarišu sa Palestinom? Koja tri čoveka su najviše uradila na zbližavanju Srba i Bošnjaka? Da li bošnjački mediji seju mržnju protiv Srba i zbog čega? Koliko je za Bakira Izetbegovića nezgodna afera sa diplomom njegove supruge? Koliko je migrantsko pitanje dugoročno opasno po društvenu stabilnost Balkana? Zašto je Dževad Galijašević za vreme komunizma osuđen na 11 godina zatvora i koliko od toga je stvarno odležao?

O ovim i sličnim pitanjima u 72. epizodi emisije Dijalog govorio je Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost. Emisija je snimljena 16. juna u našim prostorijama u Beogradu.

Pratite nas na sledećim platformama:

Vajber https://invite.viber.com/?g2=AQBSE1dY…

Fejsbuk grupa https://www.facebook.com/groups/novis…

Fejsbuk stranica https://www.facebook.com/novistandard

Tviter https://twitter.com/NoviStandard

Telegram https://t.me/joinchat/wtqBqg_wZ-liNWM0 (Ukoliko je link istekao obratite nam se na [email protected]

Vkontakte https://vk.com/novi_standard

Instagram https://www.instagram.com/novi_standard/

Pratite nas na YouTube-u