Aleksandar Raković: Niko nema pravo da stopira razvoj srpske nacionalne ideje

U 75. epizodi emisije Dijalog govorio je istoričar Aleksandar Raković. Emisija je snimljena 14. jula u našim prostorijama u Beogradu

Postoji li danas srpsko pitanje na Balkanu i šta je to srpski svet? Kako bi Srbija trebalo da se postavi prema Srbima iz regiona? Da li je Srbija matična država svih Srba i da li to važi za Srbe u Crnoj Gori? Kakva je situacija u Crnoj Gori? Ko je glavni krivac što je nastavljena politika Mila Đukanovića? Zašto nova vlada u Crnoj Gori najavljuje slanje oficira na proslavu Oluje i zašto je usvojila Rezoluciju o Srebrenici? Šta bi trebalo da rade Srbi u Crnoj Gori? Kako bi trebalo da izgleda srpska nacionalna strategija? Šta je smisao priče o popisu u Crnoj Gori i koliko je ta priča važna? Kakvi su odnosi između premijera Zdravka Krivokapića i mitropolita Joanikija? Kakva je uloga oca Gojka Perovića u postavljanju Krivokapića za mandatara?

O ovim i drugim temama u 75. epizodi emisije Dijalog govorio je istoričar Aleksandar Raković. Emisija je snimljena 14. jula u našim prostorijama u Beogradu.

Pratite nas na sledećim platformama:

Vajber https://invite.viber.com/?g2=AQBSE1dY…

Fejsbuk grupa https://www.facebook.com/groups/novis…

Fejsbuk stranica https://www.facebook.com/novistandard

Tviter https://twitter.com/NoviStandard

Telegram https://t.me/joinchat/wtqBqg_wZ-liNWM0 (Ukoliko je link istekao obratite nam se na [email protected]

Vkontakte https://vk.com/novi_standard

Instagram https://www.instagram.com/novi_standard/

Video
Pratite nas na YouTube-u