Bajden zaspao tokom sastanka sa premijerom Izraela (VIDEO)

Snimak na kojem se čini da Bajden spava dok Benet gleda ka njemu i govori o povezanosti dve zemlje postao je viralan na društvenim mrežama, prenose svetski mediji

Američki predsednik Džo Bajden uhvaćen je navodno kako drema tokom sastanka sa izraelskim premijerom Naftalijem Benetom u petak u Beloj kući. Ovo nije prvi put da se Bajdenu ovako nešto dešava.

Snimak na kojem se čini da Bajden spava dok Benet gleda ka njemu i govori o povezanosti dve zemlje postao je viralan na društvenim mrežama, prenose svetski mediji.

Pokrenuta je i rasprava pod haštagom Pospani Džo (#SleepyJoe) u kojoj su korisnici društvenih mreža analizirali da li je američki predsednik, koji je sedeo sa blago spuštenom glavom i prekrštenim rukama, zaista spavao tokom sastanka, prenosi Tanjug.

„Uklonite Džoa Bajdena odmah. Naša zemlja je u opasnosti jer je pod kontrolom pčoveka koji čak ne može da ostane budan ni tokom sastanka sa izraelskim premijerom”, „Probudi se Džo. Moraš da potpišeš pismo ostavke”, samo su neki od komentara na Tviteru.

Ovo nije prvi put da se Bajdenu ovako nešto dešava. Bajden je tokom predsedničke kampanje 2020. godine, navodno zaspao tokom video-sastanka sa Hilari Klinton. On je u jednom trenutku zatvorio oči, spustio glavu i jedno vreme tako nepomično sedeo. Komentari na ovaj video su se samo nizali, a Bajden je zaradio brojne šale na svoj račun.

 

Autor Ana Tašković

 

Naslovna fotografija: AP Photo/Evan Vucci, File

 

Izvor Nova S, 29. avgust 2021.

 

BONUS VIDEO:

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u