Hrvatski admiral: Srbi su narod mržnje, oni su kao psi

Lošo je inače penzionisani admiral i nekadašnji savetnik hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović. Čuven je po antisrpskim izjavama

Hrvatski admiral Davor Domazet Lošo uporedio je Srbe sa psima komentarišući dešavanja na dan ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju.

„Srbi mrze sve. Oni su narod mržnje. Nema u njihovoj duhovnosti ono što Hrist uči. Kod njih je to proforma. U najveću svetinju ti dođeš crnogorskog naroda… Ti ne možeš doći na silu tamo. Pas kad zapi*a onda je to njegovo dvorište? To je čist okultizam. Ponašaju se kao psi“, rekao je Lošo u jednom podkastu na Jutjubu, prenio je B92.

Hrvatski admiral je prokomentarisao i ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju.

„Zamislite da crkva dolazi helikopterom naoružana! Glumataju i nose zastore protiv metka. Sad se pojavilo da imaju sumnje kako mu je pretio snajperista. Prave kazalište. Oni će se sada prikazati kao žrtve“, rekao je nekadašnji oficir JNA.

Njegovu izjavu možete čuti na 13. minutu snimka.

Lošo je inače penzionisani admiral i nekadašnji savetnik hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović. Čuven je po antisrpskim izjavama, ali i po brojnim teorijama zavere.

 

Naslovna fotografija: Snimak ekrana/Jutjub/Projekt Velebit

 

Izvor IN4S, 09. septembar 2021.

 

BONUS VIDEO:

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u